MHP'li Sadir Durmaz Çubuk'ta incelemeler yaptı.

MHP'li Sadir Durmaz Çubuk'ta incelemeler yaptı.

"Vatandaşımız ne kadar büyük bir millet olduğumuzu bir kere daha bütün dünyaya gösterdi"

ANKARA (AA) - MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Vatandaşımız ne kadar büyük bir millet olduğumuzu bir kere daha bütün dünyaya gösterdi." dedi.

Durmaz, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı ziyaret ederek, ilçede depremzedelere yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Çubuk Belediyesince depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kurulan Esenlik Hayır Çarşısı'nı ziyaret eden Durmaz, çalışanlara teşekkür etti.

Durmaz, dünyanın en büyük afetlerinden birinin yaşandığının altını çizerek, "Vatandaşımız ne kadar büyük bir millet olduğumuzu bir kere daha bütün dünyaya gösterdi. Bir şekilde elini taşın altına koydu ve her türlü desteği verdi. Siz de burada güzel çalışmalar yürütüyorsunuz, emeğinize, yüreğinize sağlık. Biz büyük bir milletiz, büyük bir aileyiz. Allah'ın izniyle bunun da üstesinden geleceğiz. Cenab-ı Allah milletimize ve devletimize zeval vermesin." dedi.

Durmaz, Kaymakamı Adem Keleş ile Çubuk KYK yurdunda kalan depremzedeleri de ziyaret etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.