MHP'liler Otobüs Otobüs CHP Mitinginde

MHP'liler Otobüs Otobüs CHP Mitinginde

Miting meydanlarında şok uygulama: 'AKP alerjisi sebebiyle' MHP, CHP'ye destek veriyor. Mitinglere 7-8 otobüsle 'Sözde taraf' gönderiyor !..

12 Haziran yaklaşıyor, parti liderleri de seçim mitingleri için şehir şehir dolaşmaya devam ediyor. Zaman zaman siyasilere eşlik eden gazeteciler, şehirlerdeki havayı okura yansıtıyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Mersin ve Kahramanmaraş'a gittiğini ifade eden Adem Yavuz Arslan, çok çarpıcı bir izlenimini açıkladı. İşte Arslan'ın seçim meydanlarındaki ilginç gözlemi:

"Hem Mersin'de hem Maraş'ta dikkat çeken bir ayrıntıyı daha not etmek lazım. Her iki şehirdeki mitinglerde MHP'nin de desteği vardı. CHP'li yerel kaynaklar MHP'nin de 'AK Parti alerjisi sebebiyle' kendilerine destek verdiğini anlattı. Hatta Mersin'deki mitinge 7-8 otobüsle gelmişler. 12 Haziran'daki tabloyu etkileyebilecek bir hareketlenme bu durum."

Erdoğan'a ve AKP'ye popülizm ayarı kaçmış eleştiriler, 'Çikolata, püskevit' suçlamaları; 'Baba' referanslı milletvekili adayları ile karşı koymakla yetinmeyen MHP ve CHP seçim alanlarını da birlikte dolduruyor. 'Dostlar alışverişte görsün' misali miting meydanı doldurmaya yönelik bu tutumla partiler de, 'miting meydanı sözde partili görsün' anlayışına hizmet ediyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.