MHP'yi çıldırtacak açıklamalar

MHP'yi çıldırtacak açıklamalar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi'den MHP'yi çıldırtacak sözler. Tanrıverdi, 'MHP kendini sakatatçı dükkanının sahibini görmeye başladı.' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, anamuhalefet partisi CHP'nin kendi içinde koltuk kavgasıyla, yavru muhalefet olarak tanımladığı MHP'nin de dil ve kulak kesmekle meşgul olduğunu öne sürerek, ''Bu ülkenin ekonomik ve sosyal yönden gelişmesi için sakatatçılığı bırakacaksınız''dedi.

Tanrıverdi, Manisa'nın Kula ilçesinde, belediye, Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle kurulan Halı ve Ekolojik Oyuncak atölyelerinin açılışlarını yaptı.

Tanrıverdi, halı atölyesinin açılışında yaptığı konuşmada, kurulan atölyelerde Kulalı 135 kadının eğitim alarak meslek sahibi olacağını, bu sayede unutulmaya mahkum olmuş halıların tekrar dokunarak bir kültürün, tarihin canlanmasının sağlanacağını söyledi. Dokuma atölyelerinde düzenlenecek 6 aylık kurslar sayesinde, kadınların kendi işlerini kurabileceklerini, bunun da işsizlik sorunun çözülmesine katkı sağlayacağını belirten Tanrıverdi, bu çeşit işsizliği önleyecek istidam politikalarına devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmasında muhalefet partilerini eleştirerek, anamuhalefet partisinin, kendi içinde koltuk kavgasıyla, MHP'nin de dil kesmekle meşgul olduğunu öne süren Tanrıverdi, ''Yavru muhalefet' yarın da işkembe çıkarmakla, ertesi gün kulak kesmekle meşgul olacak. Yani kendilerini siyasi bir parti olarak görmek yerine, sanki sakatatçı dükkanının sahibi gibi görmeye başladılar. Bunlar çok yanlış. Bu ülkeye hizmet etmek zorundayız, zorundasınız. Bu ülkenin ekonomik ve sosyal yönden gelişmesi için sakatatçılığı bırakacaksınız, elinizi kolunuzu sıvayıp, milletimiz ne istiyor, milletimizin arzusu nedir, bununla meşgul olacaksınız. Bununla meşgul olduğunuz zaman, ülkede taş üstüne taş koyarsınız'' dedi.

Türkiye'nin birlik ve beraberliğe, kardeşliğe ihtiyacı olduğunu bunun için gayret sarfedilmesi gerektiğini vurgulayan Tanrıverdi, ''Türkiye artık çağ atlamış bir ülkedir. Biz AK Parti olarak milletimizin istekleri doğrultusunda politikalar üretmek, iş yapmakla kendimizi mükellef sayıyoruz. Hiç endişe etmeyin, hiç kaygı duymayın, artık hiç vehimle yaklaşmayın. Bu ülkenin artık tekeri dönmüştür, geleceğimiz çok sağlıklı bir zemine kavuşmuştur. Türkiye'nin geleceği oldukça aydınlık olacaktır'' diye konuştu.

Etiketler :