Miami Başkonsolosu Burç Ceylan Güney Florida Müslüman Toplumuna Veda Etti

Miami Başkonsolosu Burç Ceylan Güney Florida Müslüman Toplumuna Veda Etti

Görev süresi dolan T.C. Miami Başkonsolosu Burç Ceylan Güney Florida’da yaşayan Müslüman toplumuna veda etti.

Bölgenin en büyük camisi olan Miami Gardens Camisi’nde kılınan Cuma namazı sonrası Burç Ceylan’ın onuruna tertiplenen yemekli törene Güney Florida’da yaşayan birçok müslüman toplum önderi katıldı.

Burç Ceylan konuşmasında görev yaptığı 4 yıl boyunca bölgedeki müslüman toplumunu tanımış ve hizmet edebilmiş olmaktan dolayı onu ve kıvanç duyduğunu dile getirdi.

Söz alan misafirler Başkonsolos Ceylan’ın yapmış olduğu katkıları sıralayıp onu çok özleyeceklerini söyleyerek bundan sonraki görevinde başarılar dilediler.

Programa katılan Türk vatandaşlarımız da Burç Ceylan’ın görev süresi boyunca çok başarılı hizmetler ettiğini, işlerinin nasıl hızlı ve efektif bir şekilde görülmüş olduğunu anlattılar.

Veda programını düzenleyenler arasında bulunan Türk Amerikan Diyanet Vakfı (TARF) Florida Temsilcisi ve aynı zamanda Habername.com köşe yazarımız ve ABD Editörümüz olan Mehmet Yaşar Ulutaş şunları ifade etti: “Burç Bey hal, hareket ve hizmetleriyle sadece biz Türklerin değil ve fakat yörede yaşayan herkesin takdirini ve sevgisini kazanmış birisi. Bir diplomattan çok samimi bir dostumuz. Kendisini çok özleyeceğiz.”

bc3-001.jpg

bc2.jpg

bc6-001.jpg

bc5.jpg

bc4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.