Miami Heat Atlanta Hawks’i Yine Güldürmezken Ömer Rekorunu Geliştirmeye Devam Etti

Miami Heat Atlanta Hawks’i Yine Güldürmezken Ömer Rekorunu Geliştirmeye Devam Etti

NBA Doğu Konferansı’nın en iyi ikinci takımı olan Miami Heat (27-15) takımı iki gece önce deplasmanda yendiği Atlanta Hawks (17-24) takımını bu sefer de kendi evi olan FTX Arena’da 124-118 yendi.

Mehmet Y. Ulutaş / Miami / Habername.com

Maça çok hızlı başlayan Miami Heat ilk 7 dakikayı 18-6 önde geçti. Ömer Faruk Yurtseven takımının bu ofansif başarısında 5 ribaunt ve 4 sayı ile ciddi bir katkıda bulundu. Atlanta Hawks daha sonraki dakikalarda iyi oyunu ve özellikle isabetli 3 sayılık atışlarla bu farkı kapadı ve ilk devreyi 70-64 önde bitirdi.

İkinci yarı da ilk yarı gibi oldukça çekişmeli geçti. Özellike mücadelenin son dakikalarındaki mücadele görülmeye değerdi. Neticede zorlansa da Miami Heat karşılaşmayı kazanmasını bildi. Alınan bu galibiyet takıma ve taraftarlara play off ve şampiyonluk yolunda güven aşılamış oldu.

Maça yine ilk beşte başlayan ribaunt canavarı oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven üst üste 13 karşılaşmada çift haneli sayıda ribaunt sayısına ulaşarak kendine ait 12 maçlık rekoru da geliştirmiş oldu. Ömer Faruk toplamda 27 dakika sahada kalırken 17 sayı/11 ribaunt/4 asist ile oynadı.

Miami Heat’te Tyler Herro 24 sayı/2 ribaunt/3 asist, Jimmy Butler 23 sayı/3 ribaunt/10 asist, P.J. Tucker 17 sayı/4 ribaunt/2 asist, Max Strus 16 sayı/1 ribaunt/1 asist, Kyle Lowry 14 sayı/4 ribaunt/8 asist ve Dewayne Dedmon 12 sayı/8 ribaunt ile oynadı.

Üst üste 4. yenilgisini alan Atlanta Hawks takımında eski Fenerbahçeli oyuncu Bogdan Bogdanovic 7 sayı/3 ribaunt/5 asist, Trae Young 24 sayı/3 ribaunt/9 asist, De’Andre Hunter 20 sayı/2 asist, Danilo Gallinari 18 sayı/5 ribaunt/1 asist ve Kevin Huerter 15 sayı/4 ribaunt/2 asist ve ile oynadı.

miami-heat-atlanta-hawks-1.jpg

miami-heat-atlanta-hawks-3.jpg

miami-heat-atlanta-hawks-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.