Miami Heat Deplasmanda Kazanarak Seride 2-1 Öne Geçti

Miami Heat Deplasmanda Kazanarak Seride 2-1 Öne Geçti

2022 NBA Play-Off Doğu Konferansı Finallerinin üçüncü karşılaşmasında Miami Heat (1) rakibi Boston Celtics (2)’i deplasmanda ve çok zorlu bir karşılaşmanın sonucunda 109-103 yenerek seride 2-1 öne geçti.

Mehmet Y. Ulutaş / Miami / Habername.com

Maça mutlak kazanma hırsı ile başlayan Miami Heat ilk yarıyı domine etti. Lakin takımın yıldızı ve play-off’larda en skorer oyuncusu olan Jimmy Butler sağ dizinden sakatlandı ve ikinci yarıda hiç oynamadı.

Miami Heat toplam 11 oyuncuyla rotasyon yaptı. Boston ise son 24 saniyesi hariç sadece 8 oyuncuyla maçı oynadı. Heat koçu Eric Spoelstra’nın Butler’sız oyun planı vardı elbette ama tutmamış olacak ki değişik isimleri denedi. Playoff karşılaşmalarında pek şans vermediği Duncan Robinson bile bu karşılaşmada dakika aldı.

Miami Heat’te Bam Adebayo 31 sayı/10 ribaunt/6 asist ile takımını sırladı. Boston Celtics takımında ise Jaylon Brown’ın 40 sayı/9 ribaunt/1 asistlik yıldız performansı takımına galibiyet getirmedi.

Şu ana dek oldukça zorlu geçen Miami Heat - Boston Celtics play-off karşılaşmalarının dördüncüsü 24 Mayıs Salı sabahı TSİ 3:30’da yine Boston’da oynanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.