Miami Heat Evinde Portland Trail Blazers’ı Yine Yenmesini Bildi

Miami Heat Evinde Portland Trail Blazers’ı Yine Yenmesini Bildi

Miami Heat (29-16) daha önce deplasmanda yendiği Portland Trail Blazers (18-26) takımını bu sefer de kendi evi olan Miami FTX Arena’da yendi: 104-92

Mehmet Y. Ulutaş / Miami / Habername.com

Başından sonuna kadar çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmada ev sahibi olma avantajını kullanan Miami Heat takımı üst üste ikinci kez kazanarak %64.4 galibiyet yüzdesiyle Doğu Konferansı’nda ikinci sıradaki yerini korudu.

Portland Trail Blazers ise iki maç sonra yenilmesine rağmen Batı Konferansı'nda 10. sıradaki yerini korudu. Bulundukları konferansta normal sezonu 7. ve 10. sıralar arasında bitirenlerin oynamaya hak kazanacağı play-in turnuvası için umudunu muhafaza etti.

Miami Heat’te Caleb Martin 26 sayı/8 ribaunt/2 asist, Bam Adebayo 20 sayı/11 ribaunt/4 asist, Max Strus 15 sayı/5 ribaunt/2 asist, Dewayne Dedmon 12 sayı/8 ribaunt/1 asist, Gabe Vincent 11 sayı/2 ribaunt/7 asist, Duncan Robinson 9 sayı/1 ribaunt/1 asist, Kyle Guy 5 sayı/2 ribaunt/1 asist, Jimmy Butler 4 sayı/3 ribaunt/3 asist, P.J. Tucker 2 sayı/3 ribaunt/3 asist ile oynadı.

Miami Heat’in ve milli takımımızın başarılı oyuncusu Ömer Faruk Yurtseven bu maçta çok kısa bir süre forma giydi. Skorer oyuncu Tyler Herro ise Covid protokolüne takıldığı için kadroda yer almadı.

Portland Trail Blazers takımında ise Anfernee Simons 27 sayı/3 ribaunt/7 asist, CJ McCollum 24 sayı/3 ribaunt/4 asist, Boşnak pivot Jusuf Nurkiç 18 sayı/14 ribaunt/2 asist, Robert Covington 11 sayı/12 ribaunt/0 asist, Dennis Smith Jr. 5 sayı/1 ribaunt/1 asist ile oynadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.