Miami Heat Memphis Grizzlies’e Karşı Koyamadı!

Miami Heat Memphis Grizzlies’e Karşı Koyamadı!

NBA Normal Sezonu maçında ev sahibi takım Miami Heat rakibi Memphis Grizzlies takımına zorlu geçen bir maçtan sonra mağlup oldu. Miami Heat 96 - Memphis Grizzlies 105

Mehmet Y. Ulutaş | habername.com | Miami | ABD

Miami Heat maça Richardson, Adebayo, Herro, Highsmith ve Butler ilk beşi ile başlarken Memphis Grizzlies ise Gilyard, Williams Jr, Jackson Jr, Roddy ve Konchar beşi ile sahadaydı.

İlk çeyrek sayı olarak çok kısır geçerken oyunda denge vardı. Bu denge skora da yansıdı ve ilk çeyreği Heat 22-21 önde bitirdi.

İkinci çeyreğe iki takım da hırslı başladı. İlerleyen dakikalarda Grizzlies takımı Williams Jr ve Gilyard ile bulduğu sayılarla farkı 8 sayıya çıkardı. İlk yarıyı Grizzlies takımı 49-42 önde kapattı.

İkinci yarıya Heat etkili başladı. Ama yaptıkları top kayıpları pahalıya maloldu ve sayı farkı bir türlü kapanmadı. Tam tersine Grizzlies takımının sağlam defans, hızlı hücum ve isabetli şut üçlemesi başarılı oldu ve sayı farkı 14’e kadar çıktı. Üçüncü çeyreği de Grizzlies önde geçti: 82-68.

Son çeyreğe Heat yine etkili başladı. Çok iyi defans yapmaya başlayan Heat hücumlardan da dolu dönünce sayı farkı 4’e kadar düştü. Ama Grizzlies takımının maçı bırakmaya niyeti yoktu. Nitekim maçı 105-96 kazandılar.

Maça dair notlar:

  • Miami Heat takımında Tyler Herro 18 sayı ve 6 ribaunt ve 3 asist ve Jimmy Butler 15 sayı, 4 ribaunt, 3 asist ile maçın öne çıkan oyuncuları oldular. Bam Adebayo aldığı 15 ribaunt ile sezon rekoru kırdı.
  • Memphis Grizzlies takımında ise sahanın ve maçın yıldızı 25 sayı, 5 ribaunt ve 4 asist ile Vince Williams Jr oldu. GG Jackson da 17 sayı, 4 ribaunt ve 2 asist ile katkı yaptı.
  • Miami Heat takımında bir gün önce Charlotte Hornets takımından takas ile alınan Terry Rozier forma giydi ve 9 sayı, 4 asist, 5 ribaunt ve 3 top çalma ile oynadı.

img-3816.jpeg

img-3808.jpeg

img-3806.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.