Miami Heat Milwaukee Bucks’ı Tatile Erken Yolladı!

Miami Heat Milwaukee Bucks’ı Tatile Erken Yolladı!

Miami Heat Milwaukee Bucks’ı hem de evinde çok zorlu ve uzatmalara giden maç sonrasında yenerek playoff serisini 4-1 yaptı ve Bucks’ı eledi. Milwaukee Bucks 126 - Miami Heat 128

Mehmet Y. Ulutaş / Habername.com / Miami

Miami Heat takımının ve sahanın yıldızı Jimmy Butler 42 sayı, 8 ribaunt ve 4 asist ile galibiyeti getiren en önemli isim oldu. Bam Adebayo 20 sayı, 10 ribaunt ve 10 asist ile triple double yaptı. Gabe Vincent ise 20 sayı ve 6 sayı ile müthiş bir katkı yaptı. Heat takımında sırasıyla Love, Lowry ve Adebayo 6 faul alarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Milli basketbolcumuz Ömer Faruk Yurtseven maçta forma giymedi.

Normal sürenin bitmesine 2,1 saniye kala Jimmy Butler’ın akrobatik ve mucizevi basketi 10 Şubat 2023’te Alperen Şengün’ün takımına karşı 0,7 saniye kala attığı basketi hatırlattı. Koç Eric Spoelstra basın toplantısında biz gazetecilere o zaman “0,7 saniye kala yaptığımız taktik oyun kitabımda CQ olarak geçiyor. En son 3 sene önce kullanmıştık. Bir daha kullanamayız artık.” demiş ve gülmüştü!

Milwaukee Buck takımında Giannis Antetokounmpo 38 sayı/20 ribaunt/3 asist, Khris Middleton 33 sayı/6 ribaunt/6 asist, Brook Lopez 18 sayı/10 ribaunt, Jrue Holiday 16 sayı/9 ribaunt/6 asist ile oynasa da galibiyete yetmedi.

Bu sonucun ardından Miami’nin yeni rakibi New York Knicks oldu. Serinin ilk maçı Pazar günü öğleden sonra New York’ta oynanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.