Microsoft dünyanın en iyi PC üreticisini seçti

Microsoft dünyanın en iyi PC üreticisini seçti

Teknoloji devi Microsoft, Yılın İş Ortakları Ödülleri'ne layık gördüğü firmalar ile isimleri açıkladı. Türkiye'nin öncü markalarından Casper'ı 'Dünya'nın En İyi PC Üreticisi' seçti

Microsoft, Yılın İş Ortakları Ödülleri (WPC) etkinliğini bu yıl Washington'da yaptı. Firmanın her yıl tüm dünyadaki iş ortaklarını olarak bir araya getirdiği konferansta '2010 Yılın İş Ortakları Ödülleri' de dağıtıldı. Başarılı bir yıl geçiren ve iyi performans ortaya koyan pek çok şirketin değişik kategorilerde yarıştığı ödül töreninde Casper, 3 bin bilgisayar üreticisi (OEM Orijinal Equipment Manufacture) arasından 'Yılın En İyi PC Üreticisi' seçildi. Amacı yeni yıl için yol haritasını görmek, iş ortaklarının tecrübe ve görüşlerini birbirlerine aktarılmasını sağlamak olan konferansa 110 ülkeden yaklaşık 3 bin Microsoft iş ortağı katıldı.

Ödülü, Microsoft İş Ortaklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Jon Roskill'nın elinden alan Casper CEO'su Charlotte Anne Lamprecht, Casper'ın bu ödüle layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Casper'ın her zaman en yeni teknolojileri dünya ile aynı anda tüketicilerine ulaştırdığını kaydeden Lamprecht, "Amacımız dünyanın en başarılı ve en saygın bilişim şirketi olmak. Bu doğrultuda her yıl bir önceki yıldan daha iyisini başarabilmek için çalışıyor, işimizi daha da büyütmek için emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.

Cihan

Etiketler :