Miller atarsa Bursaspor kazanıyor

Miller atarsa Bursaspor kazanıyor

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor, ikinci yarıda beklenen performansı sergileyemezken, devre arasında İskoç takımı Glasgow Rangers'ten transfer edilen Kenny Miller, takımının kazandığı maçlarda aktif rol oynadı.

Bursaspor formasını ilk kez Konyaspor maçında giyen Miller, sahada kaldığı 26 dakikada gol atma başarısını gösteremedi. İkinci maçında Galatasaray'a karşı forvette yer alan İskoç golcü 36. dakikada attığı golle hem 2-0'lık galibiyetin mimarlarından oldu hem de golcülüğünü ispatladı.

Bursaspor'un Sivasspor'u 2-1 yendiği maçta da sahneye çıkan Miller, 88. dakikada rakip fileleri havalandırarak takımına 3 puanı kazandıran isim oldu.

Ardından 2 haftalık ''gol orucuna'' giren Miller, 1-1 biten Eskişehirspor ve Bursaspor'un 4-1 kaybettiği Gaziantepspor maçlarında takımdaki diğer forvetler gibi suskun kaldı.

Miller, deplasmanda oynanan Bucaspor maçında yeniden sahneye çıktı ve 2-0 kazanılan maçta attığı 1 golle takımına faydalı bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi.

İskoç liginde Glasgow Rangers forması altında tek devrede attığı 21 golle hala ilk sırada yer alan Miller, 1-1 sonuçlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında da sessiz kalırken, Bursaspor'un deplasmanda oynadığı ve aynı skorla biten Kardemir Karabükspor maçında da attığı golle bu kez takımına 1 puanı kazandırmış oldu.

Miller, bu performansıyla Bursaspor'un 3 puan kazandığı 3 maçta da gol atma başarısını gösterdi.

İskoç golcü aynı zamanda Bursaspor'un ikinci yarıda attığı 10 golün 4'üne imzasını atmış oldu.

AA

Etiketler :