Milletvekili doktoru yumrukladı

Milletvekili doktoru yumrukladı

Arınç milletvekillerini savunuyor ama akşam saatlerinde öyle bir olay meydana geldi ki insana pes dedirtti!

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan babasına endoskopi yapılırken doktorla tartışan AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu'nun, Dr. Kürşat Tigen'i yumruklayarak darp ettiği iddia edildi.

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde saat 14.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: 10 günden beri hastanede yatan babası Satı Tıngıroğlu'nu, endoskopi için ekokardiyografi laboratuvarına götüren AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, bu sırada kendisini uyaran hemşire ile tartışmaya başladı. Bunun üzerine Dr. Kürşat Tigen, Tıngıroğlunun yanına gelerek dışarıya çıkması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine "Sen kimsin lan" diyen Tıngıroğlu doktorun üzerine yürüyüp "Hayvan herifler, terbiyesizler, şerefsizler" diyerek Dr. Tigen'in göğsüne yumruk attı.

Olay yerine gelen hastanenin güvenlik görevlileri arasında kalan Tıngıroğlu'nun arbede sırasında kendi gömleğini çekerek düğmelerini koparttığı öne sürüldü. Daha sonra hastaneye polis çağırıldı. İfadesine başvurulan doktor Tigen, Milletvekili Tıngıroğlu'ndan şikayetçi oldu. Doktorun ifadesi müfettişler ve polis tarafından hastanede alınırken, doktordan şikayetçi olan Tıngıroğlu da polise ifade verdi.

Etiketler :