Milli Futbolcunun önlenemez düşüşü

Milli Futbolcunun önlenemez düşüşü

Bir zamanlar herkes peşinden koşuyordu şimdi ise 2.ligde oynuyor.

Bir zamanlar Beşiktaş ve A Milli Takım'ın değişilmez isimlerinden olan Ahmet Dursun, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a transfer oldu.

Sezona Adanaspor takımyla başlayan Ahmet Dursun, burada beklediğini bulamazken Spor Toto 2. Lig takımlarından Eyüpspor ile anlaşarak tekrardan İstanbul'a dönmüş oldu.

1998-1999 sezonunda Kocaelispor'dan Beşiktaş'a 2.5 milyon euro karşılığında transfer olan gurbetçi futbolcu, Beşiktaş'ta kendi göstererek A Milli Takım'a kadar yükselmeyi başarmıştı. 1998-2003 yılları arsında Beşiktaş'ın formasını giyen Ahmet Dursun en yüksek performansına ulaşmış hatta 'Ahmet Dursun, Seba Gitsin' gibi sloganlara bile malzeme olmuştu. Fakat 2004 yılında, o dönem Beşiktaş'ın kilit oyuncularından biri olan İtalyan futbolcu Federico Giunti ile yaşadığı kavganın ardından Siyah-beyazlı yönetim tarafından Çin'in Tianjin Teda kulübüne satılmıştı.

Uzak Doğu'ya yelken açan Ahmet Dursun burada da aradığını bulamazken tekrar Türkiye'ye dönüş yapıp İstanbulspor forması giymiş ve tekrar eski formunu yakalayıp Beşiktaş'a transfer olmuştu. Disiplinsiz davranışları ve sorunlu kişiliği nedeniyle Jean Tigana tarafından da ilgi görmeyen Ahmet Dursun'un kariyeri bu dönemden sonra önlenemez bir düşüşün içine girmiş tecrübeli futbolcu sırasıyla Etimesgut Şekerspor, Antalyaspor, Ankaragücü, Kocaelispor, Hazar Lankaran ve Adanaspor'un formalarını giymişti.

Tecrübeli futbolcunun son olarak bugün Eyüpspor ile anlaştığı açıklandı.

Etiketler :