Milli maçın oynanacağı saatte hayat duracak

Milli maçın oynanacağı saatte hayat duracak

Oyak Renault'ta maç paydosu verilecek

Türkiye'nin Almanya ile oynayacağı Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final karşılaşması sırasında OYAK Renault'nun Bursa'daki fabrikasında üretim duracak.

OYAK Renault'dan yapılan yazılı açıklamada, bir ilki gerçekleştirerek Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finale yükselen Türk Milli Takımı'nın, bu akşam Viyana'da final için Almanya ile karşı karşıya geleceği, bu nedenle saat 21.45'te Türkiye'de hayatın duracağı, kalplerin de Milli Takım için çarpacağı belirtildi.

Oyak Renault Otomobil Fabrikalarının da, çalışanlarının Milli Takımı istedikleri gibi destekleyebilmeleri için üretim saatlerini, özel olarak maç saatlerine göre yeniden düzenlediğine dikkat çekilen açıklamada, akşam vardiyasında çalışan yaklaşık 2 bin Oyak Renault'lunun bugün erken paydos edeceği ve saat 21.45'te Milli Takımı evlerinde, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte gönüllerince destekleyebilecekleri bildirildi.

Açıklamada, gece vardiyasında çalışan ekibin ise daha geç işbaşı yaparak millilerin olası zafer kutlamalarına katılacakları kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı