Milli para karateciler Ankara'daki gazilerle bir araya geldi.

Milli para karateciler Ankara'daki gazilerle bir araya geldi.

ANKARA (AA) - Para Karate Milli Takım sporcuları, Ankara Gaziler Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören gazileri ziyaret...

ANKARA (AA) - Para Karate Milli Takım sporcuları, Ankara Gaziler Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören gazileri ziyaret etti.

Türkiye Karate Federasyonundan (TKF) yapılan açıklamada, ziyarette federasyonun genel koordinatörü Erkan Taşbaşı, antrenörler Yasin Çetintaş ve Turgay Okumuş ile milli sporcular Oya Ekici ve Nesrin Cavadzade yer aldığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TKF Genel Koordinatörü Erkan Taşbaşı, kahraman gazilerle bir araya geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Ziyarette gazilere para karate branşı hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını anlatan Taşbaşı, şunları kaydetti:

"Gazilerimizle para karate sporun faydaları ve bu konudaki iş birlikleri üzerine görüşmeler yaptık. Kendilerine karate sporunu anlattık. Çoğundan da para karateye başlama sözü aldık. Gazilerimize bulunduğu illerde gönüllü antrenörlerimizce her zaman destek olacağız. Gazilerimizin yoğun ilgisi gelecek başarılar adına bize de umut verdi. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum."

Ziyarette milli sporcular Oya Ekici ve Nesrin Cavadzade gazilere gösteri yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.