Millilerimiz Belarus'u 2-1 yendi 2 de 2 YAPTI

Millilerimiz Belarus'u 2-1 yendi 2 de 2 YAPTI

Milli Takımımız Fatih Terim liderliğinde çıktığı ikinci hazırlık maçında Belarus'u Burak Yılmaz'ın son dakikada attığı golle 2-1 yenmeyi başardı ve hazırlık maçlarında 2'de 2 yaptı.

TÜRKİYE-BELARUS: 2 - 1

STAT: Tevfik Sırrı Gür
SAAT: 20.00
HAKEM: Antonio Mateu Lahoz

TÜRKİYE: Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Ersan, Aykut, Caner, Oğuzhan, Adem Büyük, Arda Turan Bilal, Umut, Mevlüt

BELARUS: Hutar, Dragun, Martynovich, Hleb, Veretilo, Balanovich, Tigorev, Bordachev, Radzionau, Filipenko, Kalachev

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

 Dakika 1: Maç konuk ekip Belaruslu futbolcuların santrasıyla başladı.

 Dakika 4: Umut Bulut... Arda'nın sol kanattan içeri gönderdiği pasta topla buluşan Caner'in yerden ortasında Umut gelişine sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

Dakika 7: Rakip yarı alanın sol kanadından Oğuzhan ile serbest vuruş kullandık... Oğuzhan'ın ceza alanına ortasında kaleci Hutar, topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

 Dakika 10: Radzionau... Sağ kanattan ceza alanımıza giren Hleb'in pasında Radzionau plase bir vuruş yaparak sol üstten topu ağlarla buluşturdu.

Dakika 13: Belarus sağ kanattan ceza alanımıza çok tehlikeli girdi ancak Gökhan Gönül zamanında çok kritik bir müdahale yaparak gole izin vermedi.

Dakika 15: Milli Takımımız ikinci gole çok yaklaştı... Savunma arkasına atılan pasta Umut Bulut topu kontrol ederek dar alanda sol çaprazdan vuruşunu yaptı ancak kaleci gole izin vermedi.

Dakika 17: İkinci gole bir kez daha çok yaklaştık... Oğuzhan ceza alanına girip sert bir şut çekti ancak top sol direkten geri geldi... Dönen topa Ersan'ın yaptığı vuruş üstten dışarıya gitti.

Dakika 20: Ay yıldızlı ekibimiz bu dakikalarda Belarus yarı alanında müthiş bir baskı kurmuş durumda.

Dakika 27: Orta alanda topla buluşan Bilal'in ceza alanındaki Umut'a yükselttiği topta savunma araya girdi.

Dakika 30: Belarus Milli Takımı çok tehlikeli bir atak gerçekleştirdi... Sağ kanadımızdan içeri yapılan Radzionau vuruşunu yaptı ancak direk gole izin vermedi.

Dakika 33: Milli Takımımız çok hızlı çıktı... Sol kanattan Belarus ceza alanına topla birlikte hareketlenen Ohuzhan hemen sol tarafına gelen Arda'ya pasını attı... Arda topla birlikte içeri girerek vuruşunu yaptı ancak savunma yerinde bir müdahale etti. 

Dakika 40: Aykut sol kanattaki Arda'ya uzun bir pas gönderdi... Arda, topu kontrol edip rakiplerinden sıyrıldı ve topu ceza alanına yükseltti ancak savunma topu uzaklaştırdı. 

Dakika 44: Arda Turan resmen resital yapıyor... Arda önce harika bir ayak hareketi ile rakibini geçti sonra ceza yayının hemen önünden aşırma bir vuruş yaptı ancak top üst direkten geri döndü... 

Dakika 45: Arda bu hareketleriyle taraftar büyük alkış aldı.

...Maçın ilk yarısı 1 - 1 berabere sona erdi...

 Dakika 46: İkinci yarı Ay yıldızlı futbolcularımızın santrasıyla başladı.

 Dakika 46: Milli Takımımız ikinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başladı... Oğuzhan Özyakup, Adem Büyük ve Umut Bulut oyundan çıktı Olcay Şahan, Aytaç Kara ve Gökhan Töre oyuna girdi.

Dakika 50: Belarus savunmasından seken topa Arda ceza alanı çizgisinin üstünden sert bir şut çekti ancak kaleci topu kornere çeldi.

Dakika 54: Milli Takımımızda Bilal uzaktan bir şut denemesi yaptı... Bilal rakip kaleye oldukça uzak noktadan çok sert bir şut çekti ve kaleci Hutar son anda gole izin vermedi.

Dakika 63: Sol kanatta topla buluşan Olcay'ın uzak mesafeden kaleye şutunda top yandan dışarıya gitti.

Dakika 65: Belarus'ta sağ kanattan ceza alanımıza giren Kalachev'in sert şutu yan ağlarda kaldı.

 Dakika 67: Belarus'ta ki oyuncu değişikliği... Stanislav Dragun ve Oleg Veretilo oyundan çıkıyor Edgar Aliakhnovich ve Sergei Kislyak oyuna giriyor.

Dakika 71: Milli Takımımızda oyuncu değişikliği... Bilal Kısa oyundan çıkıyor yerine Burak Yılmaz oyuna dahil oldu. Milli Takımımız bu değişiklikle çift forvete döndü.

 Dakika 76: Orta yuvarlakta Olcay'a çok sert faul yapan Tigorev maçın ilk sarı kartını gördü.

 Dakika 77: Belarus'da bir oyuncu değişikliği daha... Vitali Radzionau oyundan çıkıyor yerine Anton Putsila oyuna dahil oluyor.

Dakika 79: Arda Turan'ın sağ kanattan ceza alanına açtığı orta herkesi aştı ve ardından savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 82: Milli Takımımız yine çok hızlı çıktı... Gökhan Töre, sağ kanattan ceza alanına koşu yapan Mevlüt'e pasını attı ama savunma araya girdi.

 Dakika 83: Ay yıldızlı ekibimizde oyuncu değişikliği... Mevlüt Erdinç oyundan çıkıyor Uğur Çiftçi oyuna giriyor.

 Dakika 84: Belarus Milli Takımında oyuncu değişikliği... Sergei Balanovich oyundan çıkıyor Sergei Krivets oyuna giriyor.

Dakika 86: Sol kanattan geilşen Belarus atağında Krivets'in ceza alanına ortasında savunmamıza çarpan top kalecimiz Tolga'da kaldı.

 Dakika 89: Burak Yılmaz... Arda Turan'ın sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortaya Burak harika yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı kaleci Hutar'dan dönen topu Burak bu kez ayağıyla ağlara gönderdi.

 Dakika 90:  Belarus'ta Putsila, Gökhan'dan sıyrılıp kaleci Tolga'yla karşı karşıya kalacaktı ama Gökhan son anda rakibini yere indirdi ve sarı kart gördü.

...Maç Ay yıldızlı ekibimizin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi... 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.