Milliyet Yalan Haberinden Çark Etti

Milliyet Yalan Haberinden Çark Etti

3 gün önce Nurcan İbrahimoğlu'nun, İETT otobüsünde şort giydiği için dayak yediğini iddia eden Milliyet Gazetesi, bugün bakın nasıl döndü...

Ramazan ayına girilmesiyle bir kısım medya yine, yeniden 'İrticacılık' oyunu oynamaya başladı. Oruç tutmadığı için lince uğrayanlar, oruç tuttuğu için hoşgörüsüz davrananlar ve son olarak şort giydiği için dayak yiyen bir kızcağız... Zira Ramazan'da irtica soslu haberi olmayan gazete, mahyasız camiye benzerdi. Milliyet'in 'Şort- dayak' haberi de yıllardır Ramazan'ların olmazsa olmaz haberlerini hatırlattı.

İşte Milliyet'in bir garip haberi:

Milliyet Gazetesi 3 gün önce "Voleybolcu kıza İETT otobüsünde kısa şort dayağı" diye bir haber yapmıştı. Gazete haberinde Beşiktaş kadın voleybol takımının alt yapı oyuncularından Nurcan İbrahimoğlu'nun, İETT otobüsünde şort giydiği için dayak yediğini yazmıştı.

Milliyet'in iddiası üzerine, olay anında otobüste bulunan yolculara ve otobüs şoförüne ulaşılınca haberin yalan olduğu ortaya çıkmıştı. Gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla çark eden Milliyet, bugün 'polise verilen ifadede belirsizlik' zırhına büründürdüğü bir haber yayınladı.

İşte Milliyet'in bugünkü haberi:

İfadesinde ‘şort’ yok

Şort giydiği için belediye otobüsünde şiddete maruz kaldığı öne sürülen Beşiktaş kadın voleybol PAV takımı oyuncusu ve Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği öğrencisi Nurcan İbrahimoğlu (19), Ayazağa Karakolu’nda verdiği ifadede, kendisine saldıran kişinin 40 yaşlarında, buğday tenli, kır saçlı biri olduğunu söyledi.

İbrahimoğlu’nun ifadesinde kısa şortla ilgili herhangi bir ifade kullanmadığı öğrenildi. Belediye otobüsünün şöförü ve bir görgü tanığı dayakla ilgili bir şey görmediklerini söylerken, polis 40 yaşlarındaki buğday tenli şüpheliyi arıyor.

28 Temmuz’da Bahçeköy-4. Levent otobüsünde kısa şort giydiği için darp edildiğini söyleyen İbrahimoğlu, elinde doktor raporuyla birlikte bir gün sonra Ayazağa Karakolu’na giderek, şikayetçi oldu. Bir yolcunun “Kadın vurmaya başladı. Erkek şahsı vururken görmedim” diye ifade verdiği belirtildi. Genç sporcunun “Darp ve cebir izi yoktur” şeklinde rapor aldığı öğrenildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.