Milliyet'in "İmam Numan" haberi

Milliyet'in "İmam Numan" haberi

Namazla ilgili herhangi bir olayı görünce hemen haber yapma gereksinimi duyan Milliyet, bugün de Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş’u konu aldı

Milliyet Gazetesi’nin ‘Otobüste Namaz Molası Baskısı’ ‘Lisede Toplu Namaz’ vb. gibi başlıklara verdiği birçok haber daha hafızalardan silinmedi.

Namaz kılan öğrencileri, toplu kılınan namazları veya namazla ilgili herhangi bir olayı görünce hemen haber yapma gereksinimi duyan Milliyet, bugün de Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş’u konu aldı.

Saadet Partisi Genel Kongresi’nde yaşanan olaylar öncesi, Saadet Partisi ve Numan Kurtulmuş’u parlatan ve neredeyse destekleyen haberler yapan Milliyet, bu tavrından vazgeçti. Milliyet’i bu tavrından vazgeçiren neydi?

Saadet Partisi Genel Kongresi’nde Necmettin Erbakan ve Numan Kurtulmuş’un aralarının açılmasıyla birlikte, Milliyet’te Numan Kurtulmuş politikasını değiştirmişe benziyor.

Milliyet bugünkü haberinde, Saadet Partisi Çerkezköy parti teşkilatı tarafından verilen iftar yemeğinin ardından, Numan Kurtulmuş’un partililerle birlikte namaz kıldığını ve Kurtulmuş’un cemaate imamlık yaptığının üzerini basa basa dikkat çekti

Etiketler :