MİLLİYET'TE DERYA SAZAK GÖREVDEN ALINDI

MİLLİYET'TE DERYA SAZAK GÖREVDEN ALINDI

Derya Sazak Genel Yayın Yönetmenliği görevinden alınırken, yerine gazetenin en eski isimlerinden biri olan Fikret Bila getirildi...

Medyada günün bombası Derya Sazak'la birlikte patladı! 

Demirörenlerin satın aldığı gazetenin Yayın Yönetmenliği koltuğu Tayfun Develioğlu'dan  Derya Sazak'a verilmişti. Bugün ise Derya Sazak'ın yerine Fikret Bila getirildi.

Derya Sazak, "İmralı Zabıtları" manşetini atmış ve bu manşet büyük bir tartışmaya neden olmuştu. Başbakan Erdoğan ise, isim vererek Milliyet gazetesinin bu manşetini çok sert şekilde eleştirmişti. O dönemde Sazak'ın istifası edeceği söylentileri fısıltı gazetesinin en büyük haberi olmuştu.

DERYA SAZAK GİTTİ YERİNE FİKRET BİLA GELDİ!

Derya Sazak Genel Yayın Yönetmenliği görevinden alınırken yerine Ankara Temsilcisi Fikret Bila getirildi. Milliyet’te köşe yazarlığı yapan Fikret Bila aynı zamanda gazetenin icra kurulu üyelerinden.

Demirören Yayın Grubu'ndan henüz bir açıklama yapılmazken Derya Sazak'ın köşe yazarı olarak gazetede kalacağı öğrenildi.

CAN DÜNDAR MI SONUNU GETİRDİ?

Can Dündar'ın gazeteden gönderileceği iddiarı geçtiğimiz günlerde medyanın konusu olmuştu. Can Dündar'ın "Kellesini vermeyen" Derya Sazak'ın bunun karşılığında görevinden ayrıldığı iddiaları da gündemde.

İŞTE DERYA SAZAK'IN VEDA MESAJI:

Değerli çalışma arkadaşlarım,

Genel Yayın Yönetmenliği görevimden ayrılıyorum.

Birlikte çalıştığımız 9, 5 ay süresince; Milliyet kimliğinin yeniden inşası ve yapılandırılması

sürecinde, İmralı Tutanakları başta Obama röportajı, Gezi Parkı haber ve yorumlarıyla

Türkiye’de dürüst, namuslu, saygın gazeteciliğin –istenirse- pekâla yapılabileceğini kanıtlayan değerli çalışma arkadaşlarıma özverili ve başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ederim.

Bu teşekkürde en büyük payı Tahir Özyurtseven, Umut Alphan, Bertan Ağanoğlu, İlke Gürsoy yönetimindeki Yazı işleri ekibimiz, Haber Araştırma, Ekonomi, Dış Haberler, Ek Yayınlar, Spor ve Fotoğraf servislerimizle, yurtiçi ve yurtdışında gece gündüz çalışan muhabirlerimiz ve yazarlarımız hak ediyor.

Aynı teşekkürü idari servislerdeki arkadaşlarımıza, baskı, teknik, satış, pazarlama ve reklamdan sorumlu tüm çalışan ve yöneticilerimize iletirim.

Milliyet Genel Yayın Yönetmenliği’ni üstlenen arkadaşım Fikret Bila’ya yeni Ankara Temsilcimiz Serpil Çevikçan ve Ankara Haber Müdürlüğü’ne getirilen Gökçer Tahincioğlu’na başarılar dilerim.

Sevgi ve saygılarımla,

Derya Sazak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.