Misimovic ne kadara alındı?

Misimovic ne kadara alındı?

Galatasaray'ın Almanya'nın Wolfsburg Kulübü'nden transfer ettiği Misimovic için ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği de belli oldu.

Galatasaray'ın Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'dan kadrosuna kattığı 28 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Zvjezdan Misimovic'in bonservis bedelinin Alman basınında 8-10 milyon avro arası olduğu belirtiliyor.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'ın, bu transfer karşılığında Alman kulübü ile sıkı bir pazarlık içine girdiği ve Misimovic'in transferinin 7.5 milyon avro bonservis bedeliyle Galatasaray'a gerçekleştiği öğrenildi.


Fakat Polat'ın, Misimovic'in bonservis bedelini ödeme şeklini birkaç yıla yaydığı şeklinde bir durumun söz konusu olduğu gelen haberler arasında. Misimovic'in bonservis bedelinin yaklaşık 7.5 milyon avro olduğu düşünülürse, bu transferin gerçekleşme şekli de Galatasaray'ı çok fazla zorlamamış olacak.

Kulübü 2012 yılındaki UEFA Mali kriterlerine uygun hale getireceklerini belirten Polat, transfer konusunda seçici olduklarını ve sarı-kırmızılı kulübü ekonomik anlamda çok zorlayacak bir transfer yapmayacaklarının sinyallerini daha önce vermişti.
 
sporx

Etiketler :