MİT'çi cinayetinin sırrı çözüldü

MİT'çi cinayetinin sırrı çözüldü

"Ellerimden tutup kendine çekip öpmeye çalışınca..."

Müğla’nın Bodrum İlçesi’nde, 29 Mart’ta evinde başından vurulmuş olarak bulunan MİT mensubu Tahsin Haluk Akter’i öldürdüğünü itiraf eden katil zanlılarından Tuğçe Y. (28), Akter’in kendisinden oral seks yapmasını istediğini ve cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti.

MUĞLA (AHT)

İstanbul’da yakalanan Tuğçe Y. ve diğer zanlı Müfit Ali T. (66) Bodrum’da mahkemeye çıkarıldı. Olay günü evde olduğunu belirten Tuğçe Y., Akter’in kendisine oral seks teklif ettiğini ve daha sonra mutfağa çağırdığını söyledi.

‘HAKARET ETTİ’
Tuğçe. Y. , “Bir şeyleri tamir ediyordu. ‘Koca memeli bana çakmak getir’ dedi. Çakmağı götürdüm. ‘Mal mısın nesin çakmağı doğru dürüst tut’ dedi. O anda ben de yere doğru yaklaştım. Beni ellerimden tutup kendine çekip öpmeye çalışınca diğer elimdeki tabanca 3 el ateş aldı” dedi. Olaydan sonra Tuğçe Y.’yi İstanbul’a götüren Müfit Ali T.’nin ise, “Teslim olmaya niyetliydi. Ancak, Haluk’un MİT’çi olduğunu öğrenince, ‘Bana komplo kurarlar’ diye korktu. Daha sonra ikna ettik ve adliyeye birlikte gittik” dediği öne sürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.