Mobese kamerasına takılanlar

Mobese kamerasına takılanlar

Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazaları ve ilginç anlar, kentin çeşitli yerlerinde takılı olan mobese kameralarına yansıdı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazaları ve ilginç anlar, kentin çeşitli yerlerinde takılı olan mobese kameralarına yansıdı.  

Trafik kazalarındaki dikkatsizlikleri gözler önüne seren görüntüler, zaman zaman da insanları güldürüyor. Mobese kamerasının kayıtta olduğu anlardan birinde, yolun karşısına geçmeye çalışan gençlerin bir anlık paniği az daha ölümle sonuçlanıyordu. Kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmeye çalışan üç genç ilerlemeyip durdu. Ancak onlar kadar sabırsız olmayan diğer arkadaşları ileri adım atınca yoldan geçen otomobilin çarpmasıyla savruldu.  

Yaşanan bir diğer kazada ise kavşaktan dönmeye çalışan bir otomobil sürücüsünün dikkatsizliği kazayla sonuçlandı. Arkadan gelen araçları kontrol etmeden dönüş yapan otomobile arkadan gelen araç, ona ise bir sonra gelen araç çarptı. Meydana gelen bir motor kazasında ise hızla seyreden motor sürücüsü önünde seyreden aracı geçmeye çalışınca devrilerek 20 metre yerde süründü. Bir diğer motor kazasında da yolun karşısına geçmeye çalışan bayana çarpmak istemeyen motor sürücüsü ani fren yapınca kendini yerde buldu. Kazayı yara almadan atlatan genç daha sonra sinirinden tekme savurdu.  

Mobese kameraları kazalar kadar, yaşanan bir çok ilginç olayı da saniye saniye kaydetti. Atatürk Anıtı üzerinde kavga eden 3 gencin yumruklaşma anları da mobese tarafından kaydedildi. Bir diğer ilginç görüntüde ise, akli dengesi yerinde olmayan bir şahıs kentin tam merkezinde bayrak direğine tırmanıyor. Mobeseye takılan bir diğer görüntüde yolun karşısına geçmeye çalışan gençler yürümeyi değil, birbirinin üzerinden atlamayı tercih ediyor. Trafik kurallarını hiçe sayan bir sürücü ise kentin en işlek noktalarının birinde ters şeritten yola çıkıp sağa sola manevralar yaparak aracını park etmeye çalışıyor.

İHA

Etiketler :