Mönchengladbach - Fenerbahçe maçı özeti ve ayrıntıları

Mönchengladbach - Fenerbahçe maçı özeti ve ayrıntıları

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach'ı 4-2 mağlup etti

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe , BORUSSIA PARK Stadında Almanya temsilcisi B.Mönchengladbach ile karşı karşıya geldi.

Maçın 18. dakikasında ev sahibi B.Mönchengladbach, De Jong'un attığı gol ile 1-0 öne geçti. Nordtveit sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, De Jong arka direkte Hasan Ali'nin yanından yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

Golün şokunu üzerinden çabuk atan Fenerbahçe Cristian'ın 34. dakikasında attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Cristian ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye kavisli vurdu ve top kaleci Stegen'in bakışları arasında ağlarla buluştu.

Borussia Mönchengladbach- Fenerbahçe karşılaşmasının dakika dakika maç özeti için:





Atakları sıklaştıran Fenerbahçe, Meireles'in 39. dakikada attığı gol ile 2-1 öne geçti. Caner sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ortaya doğru pasını verdi, Meireles topla buluştu bekletmeden kaleye yerden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

Fenerbahçe 70. dakikada Kuyt ile 3. golü buldu ve takımına rahat bir nefes aldırdı. Caner sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı, Kuyt altıpas önünde gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

Fenerbahçe'nin attığı 3. golden kısa bir süre sonra B.Mönchengladbach De Camargo'nun attığı gol ile durumu 3-2 yaptı.

Fenerbahçe Cristian ile 4. golü buldu ve zorlu maça noktayı koydu. Kuyt sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine girdi, yerden arka direğe yerden oynadı ve arka direkte Cristian şutunu vurarak topu ağlarla buluşturdu.

Maçın sonucu: Mönchengladbach 2-4 Fenerbahçe...

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.