Moskova patlamasından ilk görüntü

Moskova patlamasından ilk görüntü

Rusya'nın başkenti Moskova'nın en işlek havaalanında meydana gelen patlamada 31 kişinin öldüğü, 130 kişinin de yaralandığı intihar saldırısının ardından çekilen ilk görüntüler haber merkezlerine ulaştı

Rusya'nın başkenti Moskova'nın en işlek havaalanı olan Domodedova Havaalanı'nın dış hatlar terminalindeki gelen yolcu bagajlarının bulunduğu bölümde patlama meydana geldi. Patlamaya intihar saldırısının neden olduğu açıklandı.

Görgü tanıkları patlama sonrasında havaalanının üzerinde kalın bir duman tabakasının oluştuğunu söyledi.

Patlamayı incelemek için oluşturulan soruşturma komitesi tarafından yapılan açıklamada, havaalanındaki patlamaya intihar saldırısının neden olduğu ve saldırıda 31 kişinin öldüğü 130 kişinin yaralandığı belirtildi.

Havaalanına çok sayıda ambulans sevkedilirken, giriş-çıkışlardaki önlemler üst seviye çıkarıldı. Uçakların inmesine şu an için izin veriliyor ancak iniş kalkışların kısa süre içinde durudurulabileceği haberleri geliyor.

Havaalandaki saldırının ardından Moskova polisi alarma geçirildi. Daha önce Moskova'daki metrolarda arka arkaya meydana gelen terörist saldırılar göz önünde bulundurularak olası ikinci veya üçüncü bir saldırıya karşı yoğun güvenlik önlemleri alınıyor. Güvenlik ekipleri yeni bir saldırı olasılığına karşı, tren ve otobüslerde aramalar yapıyor.

O görüntüler:

Etiketler :