'Mossad Obama'yı öldürürsen...'

'Mossad Obama'yı öldürürsen...'

Tahliye olduktan sonra medyadan uzak duran Mehmet Ali Ağca suskunluğunu TRT'nin ardından da Ülke TV için bozdu.

Tahliye olduktan sonra medyadan uzak duran Mehmet Ali Ağca suskunluğunu TRT'nin ardından da Ülke TV için bozdu. Ülke TV'de yayınlanan "Ersoy Dede ile Bugün"e katılan Mehmet Ali Ağca Mossad'ın Obama'yı öldürmek ve medeniyetler çatışması çıkarmak istediğini söyledi.

MOSSAD, OBAMA'YI VURMAM İÇİN BENLE TEMAS KURDU

MOSSAD ile İsrail büyükelçiliği ile teması olduğunu 2008 yılında Mossad ajanı bir bayanla görüştüğünü ifade eden Ağca, ajanın Türkiye'de doğduğunu, Türkiye'den İsrail'e gittiğini, bu ajanla 2 kez görüştüğünü, Peres ile görüşmek istediğini, ancak elçilikten olumsuz cevap geldiğini belirtti. Mossad ajanı kadanın kendisini başka bir ajan ile tanıştırdığını dile geitren Ağca, ajanın kendisine “ABD Başkanı Obama'yı öldürürsen sana her türlü desteği veririz” dediğini açıkladı.

“Nisan Mayıs arasında Mossad ajanı ile KKTC'ye gittik. Ben Obama'yı öldürmeyeceğim. Böyle bir planım da yok. Ancak Mossad, bir başka tetikçi bulur. Dünyayı kana bulayabilirler” diyen Mehmet Ali Ağca planı şöyle anlattı: Başkan Obama'nın helikopteri kalkıyor. 15 km uzaklığında bir hava üssüne iniyor. Burada bir stinger füzesi ile Obama'nın helikopterinin havaya uçurabileceğini söylediler. Bana Stinger füzesini kullanmayı öğrettiler. Beni Kanada'ya götüreceklerdi, Oradan da ABD'ye geçecektik. Belki de Stinger füzesini İran'dan ya da Pakistan'dan alacaklar ve ABD'nin İran'ı vurması için gerekçe göstereceklerdi. Belki de beni ABD'de yakalatıp İran adına hareket ediyor gösterip eylem yaptıracaklardı.

Ağca, 11 Eylül olaylarının ardında CIA ve Mossad olduğuna dair kendisine bilgiler verildiğini, Obama'nın işgalci politikaları reddettiğini, Mossad'ın da onu devre dışı bırakarak Josej Biden'in göreve getirilerek Amerika'yı yine istedikleri çizgiye çekmek istediklerini söyleyen Ağca “Bütün dünyayı bütün İslam ülkelerini uyarıyorum bu tuzağa düşmeyin”dedi.

Ağca, İsrail'in İngiltere'de bir uçağın düşmesinden Suriye'yi sorumlu tutacak eylemler yaptığını, Hariri Suikasti'nin yapılmasının da tamamen Mossad'ın bir işi olduğunu söyledi. Mossad ajanı ile çekilmiş resimler olduğunubelirten Ağca, ilgili dökümanları avukatlarına bıraktığını kendisi hakkında yapılacak bir eylemde bu belgelerin dünya medyasına verilmesi talimatını verildiğini söyledi.

Mossad’ın Obama'yı öldürmek istediğini ifade eden Ağca “Obama'yı ben vuruyor olsaydım, Ağca nerden geldi, Türkiye ya da İran diyecekti. Bunun üzerine Ya Türkiye'ye ya da İran'a saldırı gerçekleştirilecekti. Mossad'ın asıl hedefi medeniyetler çatışması yaparak ülkelerin birbirleri ile tamamen düşman olması peşinde olduğunu söyledi. Ben Obama'yı vuracak en uygun adamım. Papayı vurmuşum. Vatikan da bana güvendi. Vatikan'ı 20 yıl sonra ifşa ettim. Mossad beni tekzip ettiği an İsrail'in Ankara Büyükelçilik'te görevli Türkiye doğumlu yahudi ajanın dökümanlarını veririm. O bayanın adı Viki hanımdır. Mossad tekzip eder ise fotoğrafları ortaya koyarım” dedi. Beyaz Gazete

Etiketler :