MOSSAD'a ay-yıldızlı kamuflaj!

MOSSAD'a ay-yıldızlı kamuflaj!

İsrailli ajanlar, Avrupa Ligi final maçını izleyen milli takımlarının hocasını koruyabilmek için üzerinde Türk bayrağı bulunan tişörtler giydirdi

Özer Şendir'in haberi

Ankara’da sona eren Avrupa Bayanlar Voleybol Ligi’nin son gününde Sırbistan-Bulgaristan finalini izlemek isteyen İsrail’in hocası Arie Selinger’i MOSSAD çok ilginç bir yöntemle korudu.

Hem gizli ajanlar hem de antrenör Selinger göğsünde Ay-yıldız arma bulunan ve sırtında ‘Türkiye’ yazan siyah tişörtler giyip, kendilerini Türk kafilesindenmiş gibi gösterdiler. Kafilenin Türk seyircilerinden çekindiği için böyle bir yönteme başvurduğu öğrenildi. 

SORUNSUZ AYRILDILAR

TURNUVANIN ilk gününden beri maçlarını seyircisiz oynadığı için herhangi bir sorunla karşılaşmayan İsrail’in bu taktiği işe yaradı. Karşılaşmayı kenardan herhangi bir problem yaşamadan takip eden teknik ekip Ankara’dan mutlu ayrıldı.

ÖTE yandan İsrail kafilesini korumakla görevlendirilen ajanlar, Ankara’da ilk kez takım elbisesiz görüntülendiler. Ceket ve gömleklerini çıkarıp, yerine sırtında “Türkiye” yazan tişörtleriyle dikkat çeken MOSSAD personeli, kumaş pantolon ve kösele ayakkabılarından ise ödün vermediler. 

Vatan

Etiketler :