Mourinho ilk transferi yaptı!

Mourinho ilk transferi yaptı!

Chelsea, uzun süreden beri transfer gündeminde olan Andre Schurrle'yi transfer ettiğini resmen açıkladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bayer Leverkusen'in 22 yaşındaki Alman forveti Andre Schürrle'yi kadrosuna kattı.  Chelsea, Portekizli Jose Mourinho'nun teknik direktörlük koltuğuna oturmasından sonra ilk transferini gerçekleştirdi ve Almanya Milli Takımı forması da giyen Andre Schürrle'yi renklerine bağladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sağlık kontrolü ve kişisel şartları da içeren resmi evrakların tamamlanmasının ardından Schürrle ile sözleşme imzalanacağı bildirildi.  
 
Transferin ayrıntılarına ilişkin bir duyuru yapılmazken, Alman spor dergisi Kicker, Londra temsilcisinin Schürrle için 23 milyon avro bonservis ücreti ödediğini, 5 yıllık anlaşmaya varılan Schürrle'ye ise yılda 4,8 milyon avro verileceğini öne sürdü.  
 
Schürrle'nin eski takımı Bayer Leverkusen ise ligdeki rakiplerinden Hamburg'da top koşturan Güney Koreli milli futbolcu Son Heung-Min ile 30 Haziran 2018 tarihine kadar geçerli olmak üzere sözleşme imzaladı. 2010'dan beri Hamburg'da oynayan 20 yaşındaki Son, milli takım formasıyla çıktığı 15 maçta 2 gol kaydetmişti.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.