Mourinho yine rahat durmuyor

Mourinho yine rahat durmuyor

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, yaptığı açıklamalarda yine çok konuşulacak.

Başlattığı polemiklerle dikkat çeken Portekizli çalıştırıcı; Manchester United Menajeri David Moyes ve Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardıola'ya göndermelerde bulundu.

ROONEY İÇİN MOYES'E SATAŞTI

Transfer dönemi kapanana dek Wayne Rooney'i kadrolarına katmak için her türlü uğraşı vereceklerini dile getiren Chelsea Menajeri Jose Mourinho; İngiliz yıldızın kulübündeki mutsuzluğunun nedeninin David Moyes olduğunu söyledi.

Manchester United-Chelsea karşılaşması öncesi yaptığı açıklamalarla bir polemiğin fitilini ateşleyen Portekizli menajer; meslektaşına ince göndermelerde bulundu. Mourinho; "Manchester Unitedlı taraftarlar bana cephe mi alacak? Oysa Rooney'in takımda ikinci tercih olacağını ben söylemedim. Menajerinin 'ikinci tercihim olacak' dediği bir oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Van Persie'yi istemiyoruz" ifadeleriyle United çalıştırıcısı David Moyes'u eleştirdi.

SÜPER KUPA ÖNCESİ GUARDİOLA'YA GÖNDERME

Mourinho cuma günü Süper Kupa maçında karşılaşacakları Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola'ya da sataştı. Daha önce La Liga'da Real Madrıd-Barcelona rekabeti esnasında katalan teknik direktörle çeşitli polemikler yaşayan Mourinho, "Jupp Heynckes'in Bayern Münih'i, Avrupa'nın en iyi takımıydı. Şimdiyse yeni bir hocaları ve yeni oyuncuları var. Açıkçası ben geçen sezonki seviyelerini koruyup koruyamacakları konusunda emin değilim" dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.