Mourinho'dan Nuri Şahin yorumu

Mourinho'dan Nuri Şahin yorumu

"Eğer başka yerde oynaması için ilginç bir teklif varsa gitmesi daha iyi'' dedi.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, milli futbolcu Nuri Şahin için ''Eğer başka yerde oynaması için ilginç bir teklif varsa gitmesi daha iyi'' dedi.

 

Mourinho, Eusebio Kupası'nda Benfica'ya karşı oynayacakları özel maç için gittikleri Portekiz'in başkenti Lizbon'da yaptığı açıklamada 24 kişilik maç kadrosuna almayıp Madrid'de bıraktığı Nuri Şahin ile ilgili bir soruya ''Transfer süresinin 31 Ağustos'a kadar sürmesi benim hoşuma gitmiyor. Bizim aramızda olmasa da gazeteciler ve halk arasında çok şüpheler yaratıyor. Kadroda 20 futbolcu artı kaleciler ve gençlere bırakılacak açık kapı istiyorum. Bu yüzden bazı kişiler takımdan gitmeli. Dürüst olmaya çalışıyorum ve onların bunu bilmeleri gerekiyor. Nuri, gri bir bölgede yaşıyor. Ne beyaz ne de siyah. Eğer başka yerde oynaması için ilginç bir teklif varsa gitmesi daha iyi çünkü geçen sezon burada fazla dakika alamadı'' cevabını verdi.

 

Real Madrid'den ayrılması gündemde olan Brezilyalı Kaka için de Mourinho, ''Benfica karşısında 45-60 dakika oynayacak ama takımda kalacak mı bilmiyorum. Bunu kulüp veya futbolcunun kendisi de bilmiyor. Aramızda hiçbir şüphe yok. O ne düşündüğümü biliyor, ben de onun ne düşündüğünü. 31 Ağustos'a kadar her şey olabilir. Ama Madrid'in futbolcusu olduğu sürece gelecek sezon devam etmesi olasıdır. Bizimle antrenman yapacak ve bizimle olacaktır. ABD'ye bizimle gelecek. Eğer kalırsa sevinirim, çünkü halen verecek şeyleri var'' açıklamasında bulundu.

 

Portekizli teknik adam ayrıca, Real Madrid'in almayı düşündüğü Hırvat futbolcu Mordiç hakkındaki soruyu ise  ''Başka kulübün futbolcuları hakkında konuşmuyorum'' diye yanıtladı.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.