Mourinho'nun hedefi Şenes Erzik

Mourinho'nun hedefi Şenes Erzik

Jose Mourinho'nun hedefindeki ismin Şenes Erzik olduğunu yazdı.

Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Barcelona'ya 2-0 yenilen Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho maçtan sonra " Eğer düşündüklerimi  söylersem kariyerim biter. Ama,  neden, Ovrebo, neden Busacca, neden Stark neden de Bleeckere ?" diye  maçlarına atanan hakemleri sorgulam Futbış, " Barcelona'nın gücü Unicef reklamından mı yoksa İspanyolol Federasyonu Başkanı Villar'ın UEFA'daki rolünden mi kaynaklanıyor bilmiyorum" diyerek ateş püskürmüştü.

Mourinho'nun bu sözlerinden 5 gün sonra UEFA, Barcelona ile oynanacak rövanş maçı için Portekizli teknik adamın eleştirdiği  Belçikalı hakem de Bleeckere'i görevlendirdi.

MOURİNHO'NUN HEDEFİ ŞENES ERZİK

Dün akşam  İspanya'da yayınlanan Punto Pelota programında  Mourinho'nun hedefindeki ismin  UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik olduğu belirtildi.  AS Gazetesi de bu  programda konuşulanlara geniş yer verdi.  UEFA'nın  Türk asbaşkanı  Şenes Erzik'in geçmişte UNICEF'te proje direktörlüğü  yaptığı, halen  icra komitesi asbaşkanlığını,  başkanlığının İspanyol Angel Maria Villar'ın yaptığı  hakem komitesi başkanlığını ve  sosyal sorumluluk ve temiz oyun komitesinin başkanlığını yaptığı hatırlatıldı. Habere ise " Erzik, hem Villar ile Platinin'nin sağ kolu hem de UNICEF'in bir parçası" başlığı atılmış.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.