MP Antalyaspor:1- K. Karabükspor:2

MP Antalyaspor:1- K. Karabükspor:2

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor, sahasında Kardemir Karabükspor'a 2-1 mağlup oldu.

Medical Park Antalyaspor'un Spor Toto Süper Lig'de bu sezon kendi sahasında oynadığı son maça taraftar ilgisi azdı. Ev sahibi takım, maçın ilk yarısında rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koydu.

Antalyaspor, henüz 1. dakika dolmadan Necati Ateş'in ayağından gole kavuştu. Bu dakikada Uğur İnceman, topu Karabükspor cezaalanı içinde bulunan Necati Ateş'e gönderdi. Necati, topu göğsüyle yumuşatarak ayağıyla vurdu ve topu Karabükspor filelerine gönderdi 1-0.

18. dakikada Kerem'in Karabükspor cezaalanına gönderdiği topa Necati Ateş vurdu. Top Karabükspor kalecisi Tomiç'in kucağında kaldı.

33. dakikada Karabükspor'un, Medical Park Antalyaspor cezaalanı dışında kazandığı serbest atışı kullanan Birol, topa çok sert vurdu. Antalyaspor kalecisi Sammy, yatarak güçlükle topa sahip oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarıyı MedicalPark Antalyaspor, Karabükspor karşısında 1-0 önde tamamladı.

49. dakikada Tita'nın Karabükspor ceza içine aşırtarak gönderdiği topa iyi vuran Necati Ateş, topu Karabükspor filelerine gönderdi. Ancak, ofsayt gerekçesiyle pozisyon gol olarak değerlendirilmedi.

60. dakikada Medical Park Antalyasporlu Kerem'in ortasında Tita, Karabükspor cezaalanı içinde topla buluştu. Tita'nın vuruşunda top kaleci Tomiç'e çarparak uzaklaştı.

68. dakikada Karabükspor beraberliği sağladı. Medical Park Antalyaspor cezaalanın sol köşesinden kazanılan serbest atışı kullanan Dyago, topa çok sert vurdu. Top, kalabalık defansın arasından filelere gitti: 1-1

75. dakikada İlhan, Antalyaspor cezalanının sol köşesinden çok sert vurdu. Kaleci Sammy, yatarak topu güçlükle kornere çeldi. Kazanılan köşe vuruşunda Dyago'nun vuruşunda kaleci Sammy iyi bir refleksle topun kaleye gitmesine engel oldu.

87. dakikada Karabükspor 2-1 öne geçti. Bu dakikada Medical Park Antalyaspor cezalanı dışında Aydın ile ver-kaça giren Dyago, düzgün bir vuruşla kaleci Sammy'nin yanından topu filelere gönderdi: 1-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç Karabükspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Stad:Mardan

Hakemler: Hüseyin Sabancı, Orkun Aktaş, Serkan Akarca

Medical Park Antalyaspor: Sammy, İbrahim, Deniz, Yenal, Ali Turan, Kerem, Sedat, Uğur, Necati Ateş, Tita, Ali Zitouni

KDC Karabükspor: Tomiç, Cernat, Kerim, Deumi, Birol, İlhan, Seriç, Muhammed, Hakan, Angelov, Ragued

Goller: Dk. 1 Necati Ateş (MedicalPark Antalyaspor), Dk. 68 ve Dk. 87 Dyago (Karabükspor)

Sarı Kartlar: Dk. 22 Birol, Dk. 81 Seriç , Dk. 89 Hakan (Karabükspor), Dk. 56 Uğur, Dk. 88 Deniz (Medical Park Antalyaspor)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.