'Muayeneye uzanacak elleri keseriz'

'Muayeneye uzanacak elleri keseriz'

Topçu, "Bu konularla ilgili ameliyata müsaade etmeyiz de muayene için bile eller uzansa, o elleri bilekten keseriz." dedi.

Topçu, partisi tarafından düzenlenen "Herkesin Güvenli, Özgür ve Refah İçinde Yaşadığı bir Türkiye için Ankara Buluşması" programında açıklamalarda bulundu. Topçu, hükümetin terörle mücadele ederken bireysel özgürlüklerin önünü açarak eşkıyaya söyleyecek söz bırakmamasını istedi. Topçu, BBP iktidarında güvenlik ve bireysel hak özgürlüklerin sağlanmasının ardından refahı artıracak projelere yer vereceklerini söyledi.

"PROJELERİMİZİ TIRTIKLIYORLAR"
Topçu, iktidar ve muhalefet partilerinin kendi projelerinı tırtıkladıklarını belirterek, "Ellektronik harp dairesini kırmızı kitapçığa koydular. Şimdi 27-30 TL verene verdiler. Bizim GÖR Projesi'nden indirme. Öbürü kanunumuzu kullanıyor, bilmem neyimizi kullanıyor. Lisedeki tembel talebe gibi çaktırmadan kopya çekmenize gerek yok. Bizim gönlümüz gani. Vatan ve millet için bunları üretiyoruz. İsteyin adam gibi verelim. Kopya çekmeyin. Sloganlarımızı kopye çekiyorlar, projelerimizi kopye çekiyorlar. Alperenlerin 'Durma ilerle Alperenler seninle' sloganı 'Durma ilerle millet seninle' şekline dönüştürüldü." dedi.

"MUAYENEYE UZANACAK ELLERİ KESERİZ"
Kendilerinin vatan ve millet sevgisiyle kimsenin yarışamayacağını söyleyen Topçu, kendilerinin milletin aynası olduklarını vurguladı. Topçu, kendilerinin katıksız, dupduru Anadolu çocukları olduklarına işaret ederek, diğer siyasi partilerinin bu konuda kendilerine yetişemeyeceğini söyledi.

75 milyonun Anadolu kiliminin desenleri gibi olduğunu vurgulayan Topçu, "Hep beraber Anadolu kazanında pişmiş aş gibiyiz. Biz hepimiz hep birlikte büyük Türk milletiyiz. Diyarbakır ne kadar Kürtse Ankara o kadar Kürttür. Ankara Türkse Diyarbakır da o kadar Türktür. Biz etle tırnak olmuşuz. Biz yumurta ikizi kardeş olmuşuz. Biz bir Türk ebrusuyuz. Bunu kimse bozamaz. Ebru bir kere yapılır. Bir daha bozulmaz. Bu ülkeye sadece nüfus cüzdanıyla bağlı olanlara sesleniyorum: Aklınızı başınıza alın. Birilerinin üzerinde hayaller kurduğu bayrağımız, dilimiz, egemenliğimiz birliğimizin sadece sembolü değil, ta kendisidir. Egemenlik bölünemez, paylaşılamaz, vazgeçilemez, devredilemez. Egemenlik namustur. Onun gibi ya vardır ya yoktur. Bir kısım diye bir şey kabul edilemez. Bizim üzerimizde atalarımızın hakları var, onlara karşı sorumluluklarımız var. Onlara ihanet edemeyiz. Bizim için tek devlet, tek bayrak, tek millet, tek dil ve tek vatan asla tartışılamaz. Bu konularla ilgili ameliyata müsaade etmeyiz de muayene için bile eller uzansa, o elleri bilekten keseriz. Muayene bile edemezler. Ameliyat tartışmaları var, muaneye bile müsade etmeyiz." diye konuştu.

"BÖLÜCÜLERLE CHP GİZLİ İTTİFAK YAPACAK"
Topçu, medyanın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 40 günde kemale erdirdiğini belirterek, şunları söyledi: "Kılıçdaroğlu'nun da hesabı Doğu ve Güneydoğu ile alakalı. İstismar yaparak oylarını artırmak istiyor. Geçenlerde bir kurultay yaptılar. Kurultayda şöyle bir göz ucuyla seyrettim. Giden arkadaşlar da anlattı. Göz ucuyla gördüklerim beni, 1980 öncesinin kaosuna götürmeye yetti. Kendimi, Abidinpaşa Lisesi'nin bahçesinde Tuzluçayır'dan inen komünistlerle karşı karşıya gördüm adeta. Markslar, Leninler, Che Gueveralar onlar, bunlar. Orada nefret doğuran, toplumu kamplara bölen sloganlar vardı. Siyaset mühendislerine çağrıda bulunuyorum. Çok tehlikeli oyunlar peşindeler. Kılıçdaroğlu'nun sözleri toplumu germe stratejisi üzerine kurulmuş. Bölücülerin partileri ve CHP'liler, radikal sol reflekslerle, bölücü sloganlarla milleti kamplaştırma yolunda adeta yarış ediyorlar. Ve sanki birilerinin dediği gibi seçimlere gizli bir ittifakla girecekler. Zaten evvelde alışkanlıkları var biliyorsunuz. CHP'ye oy veren sağduyulu seçmene çağrıda bulunuyorum, aman ha aklınızı başınıza alın, her şey oy değil. Bölücüleri meşrulaştıracak söylemlerden vazgeçin. Onların değirmenine bu Kılıçdaroğlu'na su taşıtmayın."

Kılıçdaroğlu'nun idari özerkliğe karşı olduğunu, mahalli hizmet özerkliğini savunduğuna işaret eden Topçu, "Görmüyor musun adamlar bölücülüğü belediyeler üzerinden yapıyor. Bölücüler belediyelere etnik dilde tabelalar ekliyor." ifadelerini kullandı.

Topçu, hükümet, İçişleri Bakanı ve Cumhuriyet savcılarından, etnik dildeki tabelaları indirerek görevlerini yapmalarını istedi.

GÜL'ÜN DİYARBAKIR GEZİSİNE DESTEK
Topçu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Diyarbakır'a gitmesinin doğru bir iş olduğunu söyledi. Topçu, Diyarbakır'ın işsizliğin ve fakirliğin en az olduğu şehir olduğuna işaret etti. Topçu, Cumhurbaşkanı Gül'ün bölücüleri cesaretlendirecek söylemlerden uzak durmasını isteyerek, "Bu milletin tek bir sözlüğü var." diye konuştu. 

Etiketler :