Müftüler Kahramankazan'da buluştu

Müftüler Kahramankazan'da buluştu

Ankara İl Müftülüğü'nce düzenlenen ilçe müftüler toplantısı, başkentte görev yapan müftüleri Kahramankazan'da buluşturdu. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Değerli müftülerimizi ilçemizde ağırlamaktan ve bu anlamlı toplantıya ev sahipliği yap

Ankara İl Müftlüğü tarafından düzenlenen ilçe müftüler toplantısı Kahramankazan Belediyesi Kumpınar Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ile başkentte görev yapan 25 ilçe müftüsü katıldı.

 

Ev sahibi Kahramankazan

 

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, başkentte görev yapan müftüleri ilçelerinde ağırlamaktan gurur duyduğunu söyledi. Ertürk, "Siz değerli müftülerimizi ilçemizde ağırlamaktan ve bu anlamlı toplantıya Kahramankazan’ımızın ev sahipliği yapmasından dolayı oldukça mutlu ve gururluyum. Toplantınızın hayırlara vesile olmasını temenni eder ve görevlerinizde başarılar dilerim" dedi. Ertürk, Ankara Müftüsü Sönmezoğlu'na toplantının anısına el işçiliğiyle yapılan bakır bir kahve fincanı takımı hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.