Muhsin Yazıcıoğlu'nun durumu ağır iddiası

Muhsin Yazıcıoğlu'nun durumu ağır iddiası

BBP Genel Başkanı Muhsin durumunun ağır olduğu ve hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor. Ökkeş Şendiller Yazıcıoğlu'nun ayakta olduğunu duyurdu.


BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopter Yerköy yakınlarında düştü. Kazada, Yazıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı. Yazıcıoğlu'nun durumunun ağır olduğu ve hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nu Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopterin iniş sırasında düştüğü, helikopterdeki 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

Ulaştırma Bakanlığına bağlı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, saat 13.30'da Kahramanmaraş'tan hareket eden Yazıcıoğlu ile 5 kişinin bulunduğu özel helikopter ile Yozgat'ın Yerköy ilçesi yakınlarında temas kesildi.

Bunun üzerine teknik ekiplerin yaptığı araştırmada helikopterin Yerköy yakınlarında bir dağın eteğine düştüğü anlaşıldı. 

Helikopter pilotunun, 112 Acil Yardım'ı aradığı, kazada yaralananlar bulunduğunu belirterek ambulans istediği öğrenildi.

Kazada, Yazıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı. Bölgeye ambulansların sevk edildiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :