Muhtarlar ortalığı savaş alanına çevirdi

Muhtarlar ortalığı savaş alanına çevirdi

Erzurum'un Aziziye ilçesi Ağören Köyünde teravih namazı sonrası çıkan kavgada 16 kişi yaralandı

Taş ve bıçakların kullanıldığı kavganın taraflarının, eski muhtar ve yeni muhtar ile yakınları olduğu öğrenildi.

Erzurum'a 15 kilometre uzaklıktaki Ağören Köyü'nde eski muhtar Hamit Canpolat ile yeni seçilen muhtar Fariz Yavili'nin yakınları, teravih namazı sonrası köy meydanında birbirine girdi. Bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 16 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olaya müdahale eden polis, tarafları güçlükle ayırabildi. Kavgada Fariz Yavili, Hamit Canpolat, Abdulvahap Bozkaya, Sacit Bozkaya, Faruk Bozkaya, Şerafettin Polat, Aytaç Polat, İsmet Burak, Taner Yavili ve Yavuz Yavili ile kimlikleri henüz tesbit edilemeyen 6 kişi daha yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Erzurum'daki Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi ise Palandöken Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir kişinin ağır yaralandığı kavgada hafif yaralanan 15 kişi ayakta tedavilerinin ardından polis tarafından göz altına alınarak Aziziye ve Palandöken polis merkezlerine götürüldü.

Olay sonrasında polis köyde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Köye özel harekat timleri sevk edildi. Hastaneye getirilen yaralılar olayla ilgili bilgi vermekten kaçındı

Etiketler :