Muhteşem Rezalete Yenildik!

Muhteşem Rezalete Yenildik!

Soma'da son olarak 282 maden işçisinin hayatını kaybetmesinin ardından ulusal yas ilan edilmesine rağmen biz yine de dizi izleme alışkanlığımızdan vazgeçmedik.

Manisa Soma'daki maden faciası sonrası Televizyon Yayıncıları Derneğiekranlardaki tüm müzik-eğlence programlarını durdurma kararı almış televizyon kanalları da yayın akışlarını değiştirmişti. Kanal D, Atv, AHaber ve Fox Tv gibi bazı televizyonlar "Ana Haber"lerini Soma'dan yaptı.  

Dün gün boyunca haber kanalları Soma ile ilgili özel yayınlar yaparken, akşam kuşağında yayınlanacak programların içeriği ise merak konusu oldu. Kanal D'de 'Ankara'nın Dikmeni'; Show TV'de 'Sevdaluk'; Star TV'de ise 'Muhteşem Yüzyıl' dizilerinin yeni bölümleri yayınlanmadı. Ancak buna rağmen vatandaşlar, yayınlanan reyting raporlarında yine diziler ilk sıralarda yer aldı. 

Muhteşem Yüzyıl dizisinin yerine yayınlanan "Muheteşem Yüzyıl Gizli Dünya" adlı belgesel listenin başında yer alırken Star Tv'nin "Beni Affet" dizisi ikinci sıradaydı. "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının yedinci sırada kendine yer bulduğu reyting raporunda Habertürk, CNN Türk, Ülke TV, Kanal 24, NTV, A Haber gibi haber kanallarının ilk 20'ye girememesi dikkatlerden kaçmadı. 

basliksiz_10jpg_h579.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.