Müjdat Gezen Rasim Ozan savaşı

Müjdat Gezen Rasim Ozan savaşı

Ters Cephe'de Müjdat Gezen depremi yaşandı. Rasim Ozan'la kapışan Ümit Zileli yine stüdyoyu terk etti, sonra yine programa döndü!

Ters Cephe'de Müjdat Gezen depremi yaşandı. Gezen'in AKP'ye oy verenler için 'aptal' imasında bulunduğu iddiası canlı yayını karıştırdı. Ünlü sanatçı programa telefonla bağlandı, Rasim Ozan'la birbirine girdi, Ümit Zileli stüdyoyu terk etti!

Gezen'in Star TV ekranlarında AKP seçmenleri için Aziz Nesin'in ünlü sözüne atıfta bulunarak 'aptal' imasında bulunduğu iddia edilmişti. Konuyu gündeme getirerek eleştiri konusu yapan Rasim Ozan Kütahyalı, Ümit Zileli'nin itirazıyla karşılaştı.

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine yayına Müjdat Gezen'in bağlanmasıyla stüdyo allak bullak oldu. Gezen'le polemiğe giren Rasim Ozan Kütahyalı ünlü tiyatrocuyu adeta konuşturmadı. Taraf yazarı, Müjdat Gezen için 'postal yalayıcısı' derken, Gezen de Taraf yazarı 'o adamı susturun yoksa taksiye biner oraya gelir ben sustururum' dedi. 

ZİLELİ YİNE STÜDYOYU TERK ETTİ YİNE GERİ DÖNDÜ

Cumhuriyet 
yazarı Ümit Zileli, Müjdat Gezen programa bağlandıktan sonra başlayan tartışmada geçtiğimiz haftalarda yaptığı gibi masayı yumruklayıp stüdyoyu terk etti. 'Müjdat Gezen'den böyle bir ortamda bulunduğum için özür diliyorum' diyen Zileli, Taraf yazarına saydırdıktan sonra yayından ayrıldı.

Ancak reklam dönüşü Cumhuriyet yazarı yine stüdyodaki yerinde duruyordu. Zileli'nin arada yapılan ısrar üzerine programa döndüğü ifade edildi. Yani Cumhuriyet yazarı geçtiğimiz haftalarda yaşanan olayın aynısını tekrar etmiş oldu.

İşte o anlar:



 

Etiketler :