Müjdat Gezen'den Erdoğan için olay yorum

Müjdat Gezen'den Erdoğan için olay yorum

Başbakan Erdoğan'ın 'kefenle yola çıktık' sözüne takan ünlü sanatçı Müjdat Gezen, "Ne kadar delikanlı adammış"...

AK Parti'nin amansız muhalifi olma yolunda ilerleyen Müjdat Gezen, Sözcü'ye verdiği röportajda sivri dilini konuşturdu.

Başbakan Erdoğan için "Ne kadar delikanlı adammış, 300 korumayla geziyor" dedi.

BAŞBAKAN NE KADAR DELİKANLI ADAMMIŞ


Nil Soysal'a röportaj veren Müjdat Gezen, Başbakan Erdoğan'ın "kefenle yola çıktık" sözü için şu yorumu yaptı;

"Başbakan Erdoğan her konuşmasında 'Biz beyaz gömleklerimizi giyerek yola çıktık' diyor. İdamdan bahsediyorsan idamın kalktığını kendisi de biliyor. Ama birilerini kandırabilir miyim diye bunları söylüyor. Ben de diyorum ki 'Ne kadar delikanlı adammış 300 koruma ile dolaşıyor'. Ama Başbakan bilsin ki bizim gömleğimizden başka bir şey yok."

ATATÜRK OYUNUNA SPONSOR BULAMIYOR

Atatürk oyunuyla ilgili ayrıntılı açıklamalarda bulunan Gezen, oyunlarının daha çok CHP'li belediyelerde oynandığını ancak talep gelmesi halinde AK Partili bir belediyede de oyunu sahneleyebileceklerini ifade etti.

Atatürk oyunun her sahnesi için 3 bin TL cebinden para koyduğunu aktaran Gezen, sponsor bulamamaktan yakınıyor. Müjdat Gezen, 'Başka işlerden elde ettiğim gelirle bu oyunu sahneliyorum. Sponsor çok aradım ama bulamadım, hala da arıyorum' dedi.

İşte o röportajdan satırbaşları;

ATATÜRK OLMASA EZAN SESİNİ DUYAMAZDIK

1881'in bazı beyinler için tehlikeli olduğu muhakkak. Ama eğer Atatürk olmasaydı o insanlar bugün ezan sesini duyamayacaktı. O nedenle ben gözümü açtım Atatürk'ü gördüm. Gözümü kapadığımda da onu görmek istiyorum.

EĞER TÜRKİYE'DE BİR TEHLİKE VARSA

Türk halkı laiklikten kolay kolay vazgeçmez. En kötü ihtimalle Türk halkının yüzde 60'ı içinde bulunduğu sistemden vazgeçmez. Buna imkan yok. Eğer Türkiye'de bir tehlike varsa o karşı taraf için var.

Bunlar inananlar ve inanmayanlar diye insanları bölüyorlar. Sonra da siz yaptınız bunu diyorlar. Onlar bizi karşı taraf olarak görüyorlar. O nedenle ben de onlara karşı taraf diyorum.

BAŞBAKAN NE KADAR DELİKANLI ADAMMIŞ

Başbakan Erdoğan her konuşmasında 'Biz beyaz gömleklerimizi giyerek yola çıktık' diyor. İdamdan bahsediyorsan idamın kalktığını kendisi de biliyor. Ama birilerini kandırabilir miyim diye bunları söylüyor. Ben de diyorum ki 'Ne kadar delikanlı adammış 300 koruma ile dolaşıyor'. Ama Başbakan bilsin ki bizim gömleğimizden başka bir şey yok.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.