Münevver Cem'in Birçok Aile Sırrını Biliyordu

Münevver Cem'in Birçok Aile Sırrını Biliyordu

Vahşi bir şekilde öldürülen lise öğrencisi Münevver Karabulut cinayeti esrarını koruyor

Şüpheli Cem Garipoğlu'nun firarda olmayan yakınlarının da vahşetin sebebini bildiğini savunuyor. Acılı baba, 'Bu bir aşk cinayeti değil. Kızım ya öğrendiği sırlar nedeniyle ya da satanist ayinde öldürüldü. Ama öğrendiği sırlar daha ön planda.' dedi. Adli Tıp tarafından parmak izi ve tükürük örnekleri alınan Karabulut, tecavüz iddiasını ise yalanlıyor. "Öldürülmeden önce kızımla körebe oynamışlar. Eğer bu işin bu kadar büyüyeceğini bilselerdi evi yakarlardı." diyen Karabulut, zanlıların hâlâ yakalanamamasına tepkili.
Beşiktaş'ta çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, satanist cinayeti öngörüsünü, Cem ve ağabeyinin satanist internet sitelerine üye olmalarına bağlıyor. Cem'in babası ve annesinin yaşadığı kişilerle ilgili aile sırları ise Münevver'in günlüklerinde yer alıyor. Söz konusu günlükler ise soruşturmayı yürüten savcıya verildi. Münevver'in satanist bir eğilimi olmadığını söyleyen Karabulut, "Ramazan'da orucunu tutardı." diyor. Baba Süreyya Karabulut'un kafasını kurcalayan, içini kemiren en önemli bilinmezlerden biri de okul çıkışı kızının alınıp doğrudan Bahçeşehir'deki öldürüleceği villaya nasıl götürüldüğü konusu. Karabulut, kızının okuldan sonra Etiler'e gitmediğini, o gün okuldan alınıp doğruca Cem Garipoğlu'nun evine götürüldüğünü belirtiyor: "Ben kızımın okuldan kimler tarafından alındığını, hangi taksiyle gittiğini, kimler tarafından getirildiğini bilemiyorum. Benim içimi kemiren taraf o. Direkt Bahçeşehir'e gitmiş.

KAMERA KAYITLARI BİLE SİLİNMİŞ

Adli Tıp raporuna göre cinayet anındaki boğuşma esnasında Münevver'in tırnak altına yerleşen aynı aileden iki erkeğe ait DNA örneği ve hapisteki baba Nida Garipoğlu'nun gömleğinde Münevver'in kan izine rastlanmıştı. Halen cinayetle ilgili tutuklu bulunan Nida Garipoğlu'nun DNA'sı, Münevver'in tırnak altındaki dokunun DNA'sı ile aynı çıkarsa, cinayetin faili olarak yargılanacak. Süreyya Karabulut, cinayet anında villadan yükselen çığlıkları komşuların da duyduğuna dikkat çekiyor: "Bu cinayet onların evinde işlendi. Onlar neden bir açıklama yapmıyor? Neden bağırışma sesini duyan komşuları savcılığa, polise ihbarda bulunmadı? Oradaki kamera kayıtları silinmiş. Dedesinin oturduğu sitenin karşısındaki bütün kamera kayıtları silinmiş. Bu kesinlikle profesyonelce bir organizasyon."

Şüpheli Cem Garipoğlu'nun yakalanamaması konusunda 'bazı aksaklıklar olduğuna inandığını' anlatıyor. "Bir yerlerde bir aksaklık var. 3 ay gibi bir zaman geçmesine rağmen yakalanmaması garip.'' diyor. Münevver'in 'tecavüze uğradığı' iddialarını ise yalanlıyor. Bu arada Süreyya Karabulut'un dün Adli Tıp Kurumu'nda parmak izi ve tükürük örnekleri alındı.

ZAMAN

Etiketler :