Murat Boz’a 10 Bin Kişilik Koro

Murat Boz’a 10 Bin Kişilik Koro

18-23 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Üsküdar Belediyesi, ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz ile stand-up sanatçısı Zeki Kayhan Coşkun’un katıldığı bir Gençlik Festivali düzenledi.

18-23 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Üsküdar Belediyesi, ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz ile stand-up sanatçısı Zeki Kayhan Coşkun’un katıldığı bir Gençlik Festivali düzenledi.

“Gençseniz Geleceksiniz” konseptiyle on bin kişilik Burhan Felek Spor Kompleksi Voleybol Salonu’nda yapılan şölenin sunuculuğunu İrfan Kangı yaparken, şölende ilk olarak Alper Kış ve Üsküdar Gençlik Merkezi Orkestrası ile Üsküdar Belediyesi Folklor ve Turizm Derneği Anadolu Motifleri Folklor Ekibi (ÜFTUD) sahne aldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın ev sahipliğinde gerçekleşen festivale, Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin de katıldı. Gençlere yönelik hizmetlerinden dolayı Kara’ya birer plaket takdim eden Erdoğan ve Tekin gençlerin bayramını da kutladılar.

 

Gençlere Otomobil ve Avrupa Seyahati Sözü

 

Kara ise yaptığı konuşmada, “Üsküdar’ımızın her köşesine, her bir değerine sahip çıkmaya gayret ediyoruz. Sosyal, kültürel her alanda gerçekleştirdiğimiz onlarca faaliyetle Üsküdar’ın dinamizmini yaşatmaya çalışıyoruz. Ama ifade etmeliyim ki, bütün çalışmalarımız arasında, beni en çok heyecanlandıran, mutlu eden, gençlikle, gençlerimizle ilgili olan faaliyetler… Bu yüzden, durmaksızın, yorulmaksızın, gençlerimizi geleceğe hazırlayan faaliyetlere katılıyor, onların sevinçlerini, heyecanlarını, umutlarını paylaşıyorum” diyerek gençlere üniversite sınavında ilk 3’e girene otomobil ilk 100’e girene Avrupa seyahati sözü verdi.

 

Üsküdarlılarla Mest Oldu

 

Stand-up sanatçısı Zeki Kayhan Coşkun’un gösterisinin ardından ünlü pop şarkıcısı Murat Boz sahne aldı. Alkış fırtınasıyla karşılanan sanatçı şarkılarını 10 bin kişilik bir koro ile söyledi. Üsküdar Gençlik Merkezi üyeleriyle birlikte en sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı “beni böyle şahane bir gençlikle buluşturduğu için Üsküdar Belediyesi’ne, başkan ve yardımcılarına çok teşekkür ediyorum” dedi. 2 saat boyunca sahnede kalan sanatçıya konser sonunda Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen teşekkür ederek, plaket takdim etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.