MURAT MERCAN'DAN BOSTON'DA SERi ZiYARETLER

MURAT MERCAN'DAN BOSTON'DA SERi ZiYARETLER

T.C. Washington Büyükelçisi Murat Mercan Boston'daki seri ziyaretlerini Boston Başkonsolosluğu rezidansindaki resepsiyon ile tamamladı

15 Mart'ta göreve başlayan Türkiye Cumhuriyeti Washington DC Büyükelçisi Murat Mercan Türkiye Cumhuriyeti baskonsolosluklarının olduğu şehirlere başlatmış olduğu ziyaretler çerçevesinde son olarak Boston'u ziyaret etti.
 
Boston Başkonsolosluğunun organize ettiği programlar Büyükelçi Murat Mercan'ın sabah Cumhuriyetçi Massachusetts valisi Charlie Baker'i ziyaret etmesiyle başladı.  Mercan akabinde Islamic Society of Boston Cultural Center'da Cuma namazı sonrasında cemaate hitap etti.
 
Massachusetts Somali toplum liderleriyle de görüşme gerçekleştiren Büyükelçi Mercan, Boston Başkonsolosu Ceylan Özen Erişen'in himayelerinde oluşan CAPTAIN grubuyla başkonsolosluk rezidansında verimli bir toplantı gerçekleştirdi. 
 
Büyükleçi Murat Mercan son olarak recepsiyonda konuştu. Recepsiyona Massachsuetts Eyalet görevlisi Mark Sullivan, Türk toplum liderleri, Azerbaycan, Somali ve Suriye toplum temsilcileri, Akademsiyen, işadamları, sanatçılar, müzlsyenler eski bakanlardan Sema Ramazanoğlu ve Müsiad Boston Temsilcisi Kemal Bozkurt katıldılar.

bk4.jpgbk.jpgbk2.jpgbk3.jpg

bk5.jpgbk6.jpgbk7.jpgbk8.jpg

bk9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.