MÜSİAD NEW YORK TÜRKEVİ’NDE PANELLER VE NETWORKING PROGRAMI DÜZENLEDİ

MÜSİAD NEW YORK TÜRKEVİ’NDE PANELLER VE NETWORKING PROGRAMI DÜZENLEDİ

KALABALIK BİR GRUPLA ABD’YE GELEN MÜSİAD, NEW YORK TÜRKEVİ’NDE PANELLER VE NETWORKING PROGRAMI DÜZENLEDİ

Genel Başkan Mahmut Asmalı başkanlığında kalabalık bir grupla ABD’ye iş gezisinde bulunan MÜSİAD bu çerçevede New York TÜRKEVİ’NDE gün boyu tecrübe paylaşımı oturumları, panel ve networking programları gerçekleştirdi.

New York sosyal ve din hizmetleri Ateşesi Ali Tos’un Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan ilk oturumun moderatörlüğünü MÜSİAD ABD Başkan Yardımcısı Kemal Bozkurt yaptı. Konuşmacılar ise New York Ticaret Ateşeleri Filiz Köseyener, Bilgehan Ramazan Caner ve Osman Nuri Gökbulut idiler.

Alparslan Aksu’nun moderatörlüğünü yaptığı ikinci oturumun konusu Türkiye ile Olan İhracatın Geliştirilmesinde Yapay Zeka’nın Rolü, konuşmacıları ise Doç. Dr. Muhammet Talo ve
Dr. Erol Özkan idi.

Amerika’da İş Yapmak ile İlgili Hukuki Mevzuat (Amerika’da Şirket Kurulumları ile
İlgili Süreçler, Amerika’ya Yatırım ve Girişimcilik, Amerika’da Oturum Alma Şartları) konulu üçüncü oturumun moderatörlüğünü Avukat Hayrettin Gümüşkaya yaptı. Konuşmacılar ise Merve Kati
Emine Şahin Karakaşlıoğlu ve Ayşe A. Mars idiler.

Dördüncü oturumda ise Ömer Demir Er Amerika’da E-Ticareti anlattı. Aynı oturumda MÜSİAD Texas Temsilcisi Selçuk Kaya, MÜSİAD Atlanta Temsilcisi Fahrettin Akın Çamdal, MÜSİAD New York Temsilcisi Savaş Şahin, MÜSİAD California Temsilcisi Hasan Altuntaş, MÜSİAD North Carolina Temsilcisi Enis ÜÇÜNCÜ, MÜSİAD Boston Temsilcisi Kemal Bozkurt ve MÜSİAD D.C. Temsilcisi Berker Hazar bölgeleri hakkında bilgiler verdiler.

Hasan Altuntaş’ın moderatörlüğündeki panelin konusu ise “Amerika ile Ticarette Hukuksal ve Finansal Altyapılar” idi. Konuşmacılar ise Barbaros Karaahmet ve İlhan Kubilay Geçkil idiler.

Kapanışta ise MÜSİAD ABD Başkanı Yavuz Orta, MÜSİAD İhracaatı Geliştirme Başkanı Abdullah Bozatlı, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve T.C. New York Başkonsolosu Reyhan Özgür birer konuşma yaptılar.

Program networking ile sona erdi.

img-7201.jpegimg-7260.jpegimg-7246.jpegimg-7183.jpeg

img-0307.jpegimg-0316.jpegimg-0293.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.