Müsiad Ştutgart Şubesi Yeni Binası Açıldı

Müsiad Ştutgart Şubesi Yeni Binası Açıldı

Stuttgart- MÜSIAD (Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi) Stuttgart´in yeni bürosu acildi.

Stuttgart- MÜSIAD (Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi) Stuttgart´in yeni bürosu acildi. Acilisa Müsiad Stuttgart yönetim kurulu Başkanı M. Ali BULUT ve yönetim yurulu arkadaslari, Türkiye´den Müsiad Dış iliskiler sorumlusu ve yönetim kurulu üyesi Eyüp AKBAL, T.C. Devleti Stuttgart Başkonsolosu M. Türker ARI, ve Baskonsoloslugu calisanlari, Türk Banka Müdürleri, Sivil Toplum kuruluslari baskanlari, cok sayida Isadami ve basın mensubu katıldı.

 

Acilis töreninden önce gectigimiz günlerde Yüksekova ve Cukurca´da düzenlenen hain saldiri nedeniyle Sehit olan 24 Askerimiz icin bir dakika´lik saygi durusunda bulunuldu ve ardindan Ruhlarina Fatiha okundu.
Acilista kisa bir konusma yapan Baskan M. Ali BULU " Büro acilisinda bizleri yanliz birakmayan T.C. Devti Stuttgart Baskonsolosu M.Türker Ari bey´e, Müsiad Yönetim kurulu üyesi ve Disiliskiler sorumlusu Eyüp AKBAL bey´e, Müsiad Stuttgart yönetim kurulu arkadaslarima ve üyelerime, Banka Müdürlerimize, Isadami arkadaslarimiza ve STK mensublarina huzurunuzda tesekkür ediyorum. Baskan secilmeden önce üyelerimize bir kac vaadim olmustu, bu vaadlarimin icindede ilk önce büromuzun acilisi vardi ve bu acilisi bugün gerceklestirdik" dedi. Baskan M.Ali BULUT Müsiad Stuttgart olarak bir Fuar planladiklarini ve bunun icin fizibilite calismasinida yaptiklarinive 2012´nin sonunda yapmayi planladiklarini,ve her Cumartesi saat 11.00 ile 15.00 arasi insanlarimiz büromuza gelip varsa bir sorunu cözümlenmesinde bizimle sohbet ortaminda paylasmasini planladiklarini belirtti.

 

Kürsüye gelen MÜSIAD Disiliskiler sorumlusu Eyüp AKBAL ise Almanyada 7. subemizin bürosunu acmis bulunuyoruz. Almanya basta olmak üzere Avrupa birligi ülkelerinen yönelik calismalarimiz hizli sekilde sürüyor, Globellesen Dünyada artik insanlarimizin Pasaportu dahi olmadan onlarca Ülke´ye ürettikleri ürünleri pazarladiklarini bunuda Dünyanin 45 Ülkesinde 106 Sübesi bulunan MÜSIAD sayesinde gerceklestirdiklerini belirtti.
 
Stuttgart Baskonsolosu M. Türker ARI ise "Bayragi yeni devralan Baskan M.Ali BULUT ve yönetim kurulu arkadaslarini tebrik ediyoru. Bizler yasadigimiz Sehirlerde katilimci olmak zorundayiz ve bunuda basariyoruz cünkü bu potansiyel bizlerde var,Türkiye ile Baden-Württember Eyalatinin Ticari hacmi 5 Milyar Avro,bunun manasi Baden-Württemberg´de yasayan Türk Isadamlari olarak Bu Ülkenin Ekonomisine ciddi katkida bulunuyoruz", Baskonsolosluk olarak Trük Isadamlarinin ve STK´larin hep yaninda olduklarini belirtti.
 
Acilisi kurdelesini MÜSIAD Stuttgart Baskani M. Ali BULUT, MÜSIAD yönetim kurulu üyesi ve disiliskilerden sorumlu Eyüp AKBAL ve T.C. Devleti Stuttgart Baskonsolosu M. Türker ARI Bey kestiler.
 
 
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.