MÜSİAD’DAN ASILSIZ İDDİALARA CEVAP

MÜSİAD’DAN ASILSIZ İDDİALARA CEVAP

MÜSİAD ODA TV nin asılsız iddialarına anında cevap verdi

Asılsız iddialara karşı MÜSİAD Genel merkezden yapılan açıklama şu şekilde.

12.12.2023 Tarihinde Oda TV isimli haber sitesinde “ İsviçre MÜSİAD iflas etti.. Genel Merkez'den ses yok... Odatvbelgelere ulaştı” başlığıyla yayınlanan tamamen yalan ve iftira olan habere yönelik bir açıklama ihtiyacı doğmuştur.

Habere göre Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İsviçre Şubesi, mahkeme kararıyla iflas ettiği veMÜSİAD İsviçre Başkanı Şeref Yıldız, çalışanlarının maaşlarını ödemediği için dolandırıcılıkla suçlandığı ifade edilmiştir. Söz konusu haber tamamen iftira ve gerçekliğe aykırıdır. MÜSİAD İsviçre faaliyetlerine devam etmektedir. Haber sitesinde iddia edildiği gibi iflas söz konusu olmayıp çalışanların maaşları aksatılmadan ödenmektedir. Haber kasıtlı ve kötü niyetli olarak MÜSİAD İsviçre’yi karalama maksatlı yayınlanmıştır.

MÜSİAD İsviçre’nin Olağan Genel Kurulu, 12.10.2023tarihinde Zürih'te gerçekleşmiş olup Genel Kurul neticesinde, Şeref Yıldız yeniden MÜSİAD İsviçre Şube Başkanı olarak seçilmiştir. MÜSİAD İsviçre, iş dünyasının güncel konuları ile Türkiye’ye yatırımcı bulma konusunda faaliyetler yürütmektedir. Oda TV isimli haber sitesinin derneğimiz hakkındaki haberi gerçek dışı olup kasıtlı olarak gerçekleriçarpıtmak maksadıyla yapılmıştır. Söz konusu yalan ve iftira içerikli habere ilişkin olarak avukatlarımız aracılığıyla 5651 sayılı Kanun uyarınca Erişim Engellenmesi ve İçeriğin Yayından Kaldırılması başta olmak üzere her türlü hukuki ve cezai süreç başlatılacaktır.

MÜSİAD İsviçre olarak kendi bölgesinde ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle hız kesmeden faaliyetlerine devam edildiğini kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.