MÜSİAD’dan Başhekim Topatan’a ziyaret

MÜSİAD’dan Başhekim Topatan’a ziyaret

MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Konya Numune Hastanesi Başhekimliği'ne atanan Uzman Dr. Halil İbrahim Topatan’a makamında 'hayırlı olsun' dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Topatan, yeni görevini hakkıyla yerine getirmeye çalışacağını kaydetti. İnsanlığa sunulabilecek en büyük hizmetlerden birinin de sağlık olduğunu ifade eden Halil İbrahim Topatan; “bizler doktorlar olarak kendini sağlık gönüllüleri olarak addetmiş insanlarız. Bizim için çalışılan yerin pek bir önemi olmamakla birlikte, önemli olan icra ettiğimiz görevimizdir” dedi. MÜSİAD heyetine hastane hakkında da bilgiler veren Topatan Numune Hastanesinin yeni projesinden bahsederek; sağlıkta dönüşüm programı çerçevesinde belirlenen hedef ve kriterler doğrultusunda yeniden projelendirilen Konya Numune Hastanesi Projesinin yakın zamanda hayata geçeceğini de sözlerine ekledi.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ise Başhekim Topatan’a yeni görevinde başarılar dileyerek; “Sağlık Bakanlığımız tarafından Konya Numune Hastanesi Başhekimliğine atanan Operatör Doktor Halil İbrahim Topatanı atanmış olduğu görevinden dolayı tebrik ediyoruz. Kendisini başarılı ve özverili biri olarak tanıdığımız Sayın Topatan öyle inanıyoruz ki Konya Numune Hastanesi ile Konya’mıza çok güzel ve faydalı işler yapacaktır. Bir kez daha yeni görevinde başarılar ve muvaffakiyetler dileriz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :