MÜSİAD’IN NEW YORK RESEPSİYONUNA BÜYÜK İLGİ

MÜSİAD’IN NEW YORK RESEPSİYONUNA BÜYÜK İLGİ

MÜSİAD’in Manhattan’daki TÜRKEN Vakfı Binasında gerçekleştirdiği Resepsiyon yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Mustafa Esad Bozkurt New York/Habername.com

MÜSİAD ABD’nin New York şehrinde TÜRKEN Vakfı iş birliğinde yoğun katılımlı resepsiyon gerçekleştirdi.

Resepsiyon Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı ve ardından MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir misafirlere hitap etti. Özdemir konuşmasında iki gün önce MÜSİAD ABD genel kurulunu gerçekleştirdiklerini ve ABD’nin 13 eyaletinde temsilciliklerini oluşturduklarını bildirerek katılan herkese teşekkür etti.

img-8518-001.jpeg

Daha sonra Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve Washington DC Büyükelçisi Sedat Önal konuşmalarını gerçekleştirdi.

img-8572.jpeg

MÜSİAD’ın uluslararası vizyonunu, küresel ölçekte iş birliği imkânları ve diaspora topluluklarının ortak değerler etrafında güçlenmesinin öneminin ele alındığı Resepsiyona ABD merkezli Müslüman organizasyonların liderleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş dünyasının temsilcileri iştirak etti.

img-8573.jpeg

img-8571.jpegimg-8540.jpegimg-8533.jpegimg-8530.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.