Müslüman Toplum Liderleri ABD Güney Florida Bölgesi Federal Başsavcısı Markenzy Lapointe’yi Ziyaret Etti

Müslüman Toplum Liderleri ABD Güney Florida Bölgesi Federal Başsavcısı Markenzy Lapointe’yi Ziyaret Etti

İçlerinde yazarımız Mehmet Y. Ulutaş’ın da olduğu ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan müslüman toplum liderleri Güney Florida Bölgesi Federal Başsavcısı Markenzy Lapointe ve ekibini makamında ziyaret etti.

Habername.com | Miami | ABD

Müslüman liderler arasında yerel cami dernek başkanları, Filistin asıllı bir imam, ücretsiz hizmet veren ve müslümanlar tarafından işletilen kliniğinin mütevelli heyeti üyeleri, Güney Florida Müslüman Dernekler Çatı Kuruluşu olan COSMOS derneğinin yönetim kurulu üyeleri, Nur Center Müslüman Kadınlar Derneği başkanı, ve köşe yazarımız ve aynı zamanda Türk Amerikan Diyanet Vakfı Florida Başkanı Mehmet Yaşar Ulutaş vardı.

Görüşme ile ilgili konuşan Mehmet Yaşar Ulutaş şunları ifade etti: “Yaşanmakta olan İsrail-Hamas savaşının Güney Florida toplumundaki yansımalarının, olumsuz etkilerinin, müslüman toplumunun çekincelerinin ve dileklerinin konuşulduğu görüşme gayet müspet gelişti. Her zaman tekrarladığım gibi eğer masada değilsen, menüde olursun. Biz de masadayız ve olmaya devam edeceğiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.