Mustafa Akaydın Baykal'ı bombaladı

Mustafa Akaydın Baykal'ı bombaladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP içinde entrika, parti bölücü ve gammazlama siyaseti yaşandığını ileri sürerken hedefe Baykal'ı oturttu.

Habertürk'teki Akşam Raporu programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın isim vermeden Deniz Baykal’a veryansın etti. Akaydın, CHP’nin Antalya’daki en büyük milletvekili olan büyük ağabey yüzünden zor günler geçirdiğini anlatırken CHP yönetimi kendisine sahip çıkmamakla suçladı.

Kendisi aleyhine konuşmalar ve iddialar olduğunu bunu genel merkeze gönderdiğini ancak hiçbirşey yapılmadığını söyleyen Akaydın “Büyük ağabey korkusundan Antalya’yı kaplanların önüne attık” dedi. Akaydın, “Büyük abiden kastımız Antalya’da CHP adına en büyük siyasi rol oynayan ağabey. Bunun kim olduğu net olarak belli. Bu ağabey bana üç yıldır büyük sıkıntılar yaşattı. Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinden bir tanesini dahi bana belirleme hakkı vermedi. Tahmin ediyorum seçimi kazanacağım inancı yoktu. Büyük ağabey önderliğinde bir mürit grubunda özellikle Antalya’da ve Türkiye’de yıllardan beri süren bir entrika, parti bölücü siyaseti var, dedikodu gammazlama ve hizipçilik var” dedi.

Bu siyaseti 3 yıl öncesinde farkında olmadığını ancak son iki yıldır bu siyasetin Genel Başkan’a zarar verdiğini söyleyen Akaydın partide grup kararın uymadan kendi aleyhine sürekli beyanlarda bulunulduğunu ileri sürdü. Akaydın Antalya’nın yerel kanalları ve Yurt gazetesinde aleyhinde yayınlanan beyanlar olduğunu söyledi.

Akaydın, “Bence genel başkanımızın tek bir kusuru var o da çok kibar olması. Atatürk de İsmet paşa da öyle idi. Ecevit de Erdal İnönü de öyle idi. Ketumiyetinden herkesin ders almasını bekledi ancak olmadı. Ben geçen hafta patlama noktasına geldim” dedi.

Türkiye’nin CHP’ye en çok bugünlerde ihtiyaç duyduğunu ancak CHP’nin vatandaş nezdinde acıklı durumlara düşürüldüğünü söyleyen Akaydın bunun en temel sorumlusunun da ‘büyükağabey’ olduğunu söyledi. Akaydın, ‘büyükağabey zihniyetini ise ‘küçük olsun benim olsun’ olarak açıklarken partinin onun yönetimi dönemde nerelerde olduğunu hatırlattı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.