Mustafa Albayrak'tan Atcom'a ziyaret

Mustafa Albayrak'tan Atcom'a ziyaret

MÜSİAD Enerji ve Çevre Sektörü Başkanı Mustafa Albayrak ATCOM Genel Merkezini ziyaret etti. Başkan Albayrak’ı ATCOM Başkanı Prof. Dr. İhsan Işık ve yardımcıları Ramazan Küçük, Dr. Alican Dalkılıç ve Hacı Köse karşıladılar.

Beraberinde bir heyetle merkezi ziyaret eden Mustafa Albayrak ATCOM yönetimine sektör olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti ve şöyle dedi: “ATCOM Türkiye ve bizler için büyük bir fırsat. Haziran 2010’da ATCOM’un büyük açılışı için buradaydım. Benim ve arkadaşlarım için unutulmaz bir gezi olmuştu. O günden beri ATCOM’la ilişkilerimizi nasıl pekiştirir ve iki taraf için nasıl faydalı hale getiririz diye yoğun fikri mesai yapıyoruz. Bu amaçla ATCOM’u daha sık ziyaret etme kararı aldık. Her sene belli sektörler olarak ziyaretlere devam edeceğiz. Türkiye’nin en parlayan sektörlerinden birisi enerji. İki ülke arasında bu konuda bir çok iş birliği fırsatı var. Bizim hem Türkiye’de hem de komşu ülkelerde büyük bir ilişki ağımız var. Sektörümüzle ilgili konularda 8,000 ayrı kişi ve kuruluşa hitap ediyoruz. Bu altyapıyı ATCOM üyelerine ve onların aracı olacağı Amerikan firmalarına açabiliriz. Aynı şekilde Türkiye’den Amerika’ya ilgi duyan üyelerimize  ve dostlarımıza ATCOM işadamları ağını sunmak istiyoruz. Bu konuda inşallah ATCOM’la ortak çalışıp önemli projelere imza atmak amacındayız.”

ATCOM başkanı İhsan Işık da ziyaret konusunda, “ATCOM için her şey daha yeni başlıyor. ATCOM’un dostları günden güne artıyor. Artık yanlız değiliz. Dostlar arasında bu tür iş ziyaretleri çok önemli. Bu vesileyle birbirimizin ihtiyaçlarını öğreniyoruz. Birbirimize ev ödevleri ve şevk veriyoruz. Ayrıca aramızdaki dostluk ve güven bağı pekişiyor. MUSİAD’ın Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu bağı çok güçlü. İnşallah bu networku ATCOM üyelerine ve dostlarına açmak istiyoruz. Bu bağlamda Mustafa Beyin teklif ettiği “karsılıklı kurumsal promosyon” projesi çok anlamlı. Bu konuda inşallah beraberce daha yakından calışacağız” dedi.

MÜSİAD Enerji Komisyonu Başkanı Mustafa Albayrak’ın ziyareti bir hatıra fotoğrafı alınması ve ATCOM üyeleriyle Black Horse Diner’da öğlen yemeği yenmesi ile son buldu.

Emre Gürel, Cherry Hill, New Jersey       

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :