Mustafa Denizli Rize'de işbaşı yapıyor

Mustafa Denizli Rize'de işbaşı yapıyor

PTT 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor’un yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, cumartesi günü ekibiyle birlikte Rize’ye gelerek işbaşı yapacak..

İlk yarının 15’inci haftasında Engin Korukır’ın istifasından sonra göreve getirilen Mustafa Denizli ile yardımcıları Beşiktaşlı 2 eski futbolcu İbrahim Üzülmez ile Yusuf Şimşek ve Beşiktaş'ta 2 dönem görev alan İtalyan kondisyoner Stefano Moreno, cumartesi Riize’de olacak. Mehmet Cengiz Tesisleriri'nde incelemelerde bulunacak olan Denizli ve ekibi, takımın hedefleriyle yapacakları değişikliklerle ilgili açıklamalarda bulunacak.

İLK YARI HEDEFİ YAKALAYAMADIK
Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, Mustafa Denizli’nin KADEP Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili olan kayınpederi Şerafettin Elçi’nin vefatı nedeniyle gelişini ertelediğini söyledi. Denizli ve ekibinin göreve başlamasıyla birlikte ikinci devre hazırlıklarının planlanacağını ifade eden Mustafa Baltacı, şunları söyledi:
"İlk yarıyı 17 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetle 27 puanla kapattık. İlk yarıda hedefimiz maç başı 2 puandı. İlk haftalar itibariyle bu hedefimizi yakalamış hatta geçmiştik. Ancak sonrasında önemli oyuncularımızın sakatlıkları ve hesapta olmayan puan kayıpları ile yaşadığımız düşüş bizi hedefimizin gerisinde bıraktı. İlk yarıda beklentilerin 5 puan altında kaldık. Sonuçta da teknik direktör değişikliği yaşadık."

ÖNEMLİ TAKVİYELER YAPILACAK
İkinci yarıya Mustafa Denizli yönetiminde başlayacaklarını vurgulayan Mustafa Baltacı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Devre arasında eksik mevkilere takviye yapılacak. Yapılacak takviyelerle hedeflerimizi yakalayacağız. Bu noktada Mustafa Denizli'nin tecrübelerine güveniyoruz. (Mustafa Denizli, şampiyon yap bizi) sloganının gerçekleşeceğini düşünüyoruz. Bunun için biz de camia olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Takıma çok iyi oyuncular alacağız. Transfer konusunda hocamıza tam yetki verildi. Forvet hattı başta olmak üzere takıma önemli takviyeler yapacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.